Libnet.ro
UNICEF

14:47

Brexit. Ce trebuie sa faca romanii din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Brexit. Ce trebuie sa faca romanii din Marea Britanie

Brexit reprezinta un motiv serios de ingrijorare pentru romanii din Marea Britanie, care se tem pentru statutul lor dupa ce Marea Britanie va iesi din UE. Romanii din Marea Britanie pot acum sa se. continuă pe Antena3

Brexit. Ce trebuie sa faca romanii din Marea Britanie

Brexit-ul a ajuns motiv de campanie electorala in Marea Britanie, dar si motiv de ingrijorare pentru romanii din comunitate. Mai ales ca ultimele discutii dintre Marea Britanie si UE au adus in discutie chiar si un Brexit fara acord.

CUTREMUR pe piata auto! ANUNTUL facut de Volkswagen: Soferii romanii trebuie sa stie ASTA

Zeci de mii de soferi din Marea Britanie au dat in judecata grupul german Volkswagen in scandalul Dieselgate. La inalta Curte din Londra, reprezentantii lor au acuzat Volkswagen caa trisat.

Partidul Conservator vrea sa introduca vizele electronice asemanatoare cu cele din SUA pentru cetatenii UE care vor sa intre in Marea Britanie dupa Brexit

Cetatenii UE vor trebui sa aplice pentru viza in stilul SUA, pentru a intra in Marea Britanie dupa Brexit, potrivit unor noi planuri intocmite de catre ministrul britanic de Interne, Priti Patel.

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

Petrom, pregatita sa dezvolte zacamantul din Marea Neagra

OMV Petrom a anuntat, ieri, ca este pregatita sa accelereze o investitie de miliarde de dolari intr-un proiect energetic gigant din Marea Neagra, pe care il detine cu ExxonMobil, odata ce noul Guvern de la Bucuresti ridica barierele pentru a face aceste investitii, transmite Reuters, conform Agerpres.

PENTRU A VIZITA MAREA BRITANIE Turistii europeni vor avea nevoie de pasaport si de viza electronica

Premierul Boris Johnson a anuntat, luni, un plan care prevede introducerea unei vize electronice, dupa modelul celei americane. Astfel, inainte de a pleca la Londra, persoana interesata va trebui sa solicite o autorizatie online si va fi necesar sa o faca cu cel putin trei zile inainte de calatorie.

Turistii europeni care vor vizita Marea Britanie vor putea avea nevoie de pasaport si de viza electronica

Premierul Boris Johnson a anuntat luni un plan care prevede introducerea unei vize electronice, dupa modelul celei americane. in practica, inainte de a pleca la Londra, persoana interesata va trebui sa solicite o autorizatie online si va fi necesar sa o faca cu cel putin trei zile inainte de calatorie, potrivit Rador.

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3105 seconds )