Libnet.ro
UNICEF

00:06

Brigitte Macron a incalcat grav protocolul atunci cand l-a intalnit pe Papa Francisc. Ce a facut

Adevărul Adevărul,
Brigitte Macron a incalcat grav protocolul atunci cand l-a intalnit pe Papa Francisc. Ce a facut

Presedintele francez Emmanuel Macron si sotia sa, Brigitte, au mers in audienta la Papa Francis. Si desi intalnirea a fost una fructuoasa, fiind si-una dintre cele mai indelungate intalniri ale Suveranului Pontif, Brigitte Macron a atras atentia intr-un mod negativ asupra sa. Iata de ce!. continuă pe Adevărul

Brigitte Macron a incalcat protocolul la intalnirea cu Papa Francisc. Ce a facut Prima Doamna a Frantei - VIDEO

Presedintele francez Emmanuel Macron si sotia sa, Brigitte, au mers in audienta la Papa Francis. Vizita s-a dovedit a fi o reusita, Emmanul stand intr-o intrevedere cu Papa Francisc mai bine de 50 de minute.

Adio, PROTOCOL! Cum s-a prezentat Brigitte Macron la intalnirea cu Papa. Lectie pentru Primele Doamne ale lumii... (FOTO)

Brigitte Macron a incalcat protocolul de la Vatican in timpul vizitei efectuate alaturi de sotul ei la Papa Francisc. Primei doamne a Frantei nici prin cap nu i-a dat sa-si puna vreo broboada: ea mers la.

S-a dus intr-o dimineata in camera fiului sau de trei ani, dupa ce acesta nu a raspuns atunci cand l-a strigat. A inlemnit cand a vazut ce s-a intamplat: As vrea sa am raspunsuri

S-a dus intr-o dimineata in camera fiului sau de trei ani, dupa ce acesta nu a raspuns atunci cand l-a strigat. A inlemnit cand a vazut ce s-a intamplat. Micutul statea in pat si parea ca doarme,.

Au mers la pescuit, dar nu se asteptau sa prinda asa ceva! Au avut un soc atunci cand si-au ridicatcaptura - VIDEO

Cativapescaricare se aflau la munca pe un rau din China, au avut un soc atunci cand si-au ridicatcaptura. Mai exact, acestiau au vazut ca unul dintre pesti, avea cap de pasare. Presa.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )