Libnet.ro
UNICEF

08:45

Brigitte Pastrama rupe tacerea dupa ce a fost batuta in parcare. De la ce a pornit scandalul, de fapt

Playtech Playtech,
Brigitte Pastrama rupe tacerea dupa ce a fost batuta in parcare. De la ce a pornit scandalul, de fapt

Brigitte Pastrama vine cu detalii despre bataia socanta care a readus-o in vizorul presei de scandal. Ce spune afacerista dupa ce a fost agresata de sotul ei intr-o parcare. Care a fost marul discurdiei dintre cei doi? Brigitte Pastrama, batuta intr-o parcare. De la ce a pornit scandalul? Cunoscuta fosta sotie a lui Ilie Nastase . continuă pe Playtech

Simona Gherghe rupe tacerea! De ce a plecat de la Acces Direct, de fapt. Care e adevarul

A fost surprinzator momentul cand Simona Gherghe a decis sa paraseasca Acces Direct, emisiune care a consacrat-o si viceversa, apoi sa nu mai auzim vreo veste de la ea vreme de mai bine de un an. Dupa o perioada de liniste si cand, probabil, putini se mai asteptau sa auda vestinoutati despre o posibila intoarcere .

Mona de la Puterea Dragostei rupe tacerea despre despartirea de George. in lacrimi, dupa eliminare

Discutii imense in casa Puterea Dragostei, dar si dincolo de platourile de filmare! Mona a parasit competitia, iar in urma sa a ramas George, care-si cam face de cap cu cineva. Ce dezvaluiri aduce bruneta despre relatia cu barbatul care a ramas in casa iubirii fara ea? Puterea Dragostei: Mona, dezvaluiri incendiare despre relatia cu .

Monica Pop rupe tacerea inaintea alegerilor locale: Primesc mesaje ca sunt pozitivi, ca sa nu mearga la vot

Peste doua zile vom decide soarta localitatilor in care vom trai pentru urmatorii 4 ani. Este un moment important, indeosebi pentru ca anul acesta este diferit de tot ce stiam. Reguli stricte, distantare, dar si scenarii neasteptate. Unul dintre ele este prezentat de doctorul Monica Pop. Atac cibernetic la un centru medical. Dr. Monica Pop, .

Sotia lui Nicusor Dan rupe tacerea. Cum se comporta, de fapt, cu fetita lor

Parerile sunt impartite cand vine vorba de Nicusor Dan. intr-un mesaj postat pe Facebook, sotia acestuia vorbeste despre cum se comporta candidatul la Primaria Capitalei cu familia sa. UPDATE: Nicusor Dan este noul primar al Capitalei. El a castigat in fata Gabrielei Firea, cu 47,2%, in timp ce candidata PSD a obtinut doar 39%. Cum .

O adolescenta de 16 ani a fost batuta in fata iubitului, de tatal acestuia. Tanara a ajuns in spital

O adolescenta in varsta de 16 ani a fost agresata de tatal prietenului ei pe o strada din Deva. Minora a fost transportata la spital.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )