Libnet.ro
UNICEF

07:30

Brigitte, un ULTIM MESAJ pentru Ilie Nastase: Pur si simplu NU...

B1 B1,
Brigitte, un ULTIM MESAJ pentru Ilie Nastase: Pur si simplu NU...

Dupa circul mediatic din ultimele zile, Brigitte Sfat ii transmite un mesaj lui Ilie Nastase. Dragul meu Ilie, Vreau sa imi cer scuze pentru tot scandalul mediatic in care te-am tarat in ultimul an. continuă pe B1

Brigitte Nastase, mesaj de ultima ora pentru Ilie Nastase: Timpul m-a facut sa-mi dau seama ca nu sunt demna de tine!

Ilie Nastase a fost implicat intr-un nou scandal. Brigitte Sfat, aflata in proces de divort cu Ilie Nastase, a sunat la 112, facand mai multe acuzatii la adresa fostului tenismen. Aceasta ar fi reclamat ca.

DIVORT cu scandal! Brigitte e in STARE DE SOC! De data asta, ILIE NASTASE a intrecut MASURA! Politia il cauta in TOATA TARA

Fostul tenisman Ilie Nastase este cautat de politie dupa ce Brigitte l-a acuzat ca ar fi intrat in casa fara permisiunea ei si ca i-ar fi luat mai multe haine. Fosta partenera de viata a lui.

Ilie Nastase, un nou scandal. Brigitte Sfat, acuzatii incendiare

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Brigitte Sfat, aflata in proces de divort cu Ilie Nastase, ar fi sunat la 112, facand mai multe acuzatii la adresa fostului tenismen. Aceasta ar fi reclamat.

Ilie Nastase, dupa ce a fost acuzat de Brigitte ca i-a furat din casa: M-am dus sa-i iau toate lucrurile pe care eu i le-am cumparat

Continua razboiul dintre Brigitte Sfat si Ilie Nastase, care este acuzat ca a intrat pe geamul locuintei bruneteisi ca i-a furat mai multe genti cu haine. Desi a fost initial evaziv, iata ca fostul te.

DIVORT cu scandal in SHOWBIZ! ILIE NASTASE a facut RAVAGII! A aflat TOTUL despre noua aventura a Brigittei! Bruneta a fugit din ROMANIA

Un nou episod tensionat din scandalul dintre Brigitte si Ilie Nastase a avut loc in aceasta saptamana. Brigitte Nastase l-a acuzat pe fostul campion ca a intrat in casa ei din Pipera, de unde ar fi luat.

Ilie Nastase a aflat de noua relatie a lui Brigitte. Cum a reactionat fostul tenisman...

Brigitte Nastase a declarat ca are un nou iubit si ca a decis sa nu se mai impace cu fostul sot. in urma cu o luna s-a aflat ca Brigitte Nastase, in varsta de 41 de ani, si Catalin Cazacu au avut o.

Un fotbalist de 24 de ani a fost gasit mort, dupa ce a postat un ultim mesaj sfasietor: Sa nu credeti ca sunt egoist

Un tanar fotbalist, in varsta de 24 de ani, a fost gasit mort in casa, dupa ce a postat un mesaj sfasietor, in care le cere iertare prietenilor si rudelor. Brendon Holder a transmis un tragic mesaj,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )