Libnet.ro
UNICEF

14:15

BTA: Simona Halep, printre cei 11 romani nominalizati la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani

Hotnews Hotnews,
 BTA: Simona Halep, printre cei 11 romani nominalizati la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial si castigatoarea titlului la Wimbledon anul acesta, a fost nominalizata printre candidatii la titlul de cel mai bun sportiv din 2019, in ancheta agentiei bulgare de stiri BTA. continuă pe Hotnews

Simona Halep, nominalizata la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani in 2019 Luka Modric era laureat in anul 2018

Simona Halep, a patra tenismena a lumii, a fost nominalizata la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani in 2019, in ancheta agentiei bulgare de stiri BTA, la capatul unui an in care a castigat Wimbledon,.

Cati bani a castigat Simona Halep, pas cu pas. Fiecare meci a insemnat castiguri de milioane de dolari

Halep a incheiat sezonul confruntarilor, iar acum se bucura de liniste si pace, in vacanta, alaturi de viitorul sot. Cati bani a reusit sa faca anul acesta, pas cu pas? Care sunt sumele colosale care au fost incasate de sportiva in anul curent? Meciurile care i-au adus Simonei Halep bani grei Simona a avut o .

Cum a reactionat Simona Halep, dupa ce s-a spus ca s-ar fi logodit cu Toni Iuruc. A tinut sa se afle adevarul chiar de la ea

Simona Halep a reactionat pentru prima oara la informatia conform careia sportiva s-ar fi logodit in secret cu Iuruc. Ce a spus campioana noastra despre vestea cea mare? Este sau nu adevarat? Evident, copiii nu vor aparea acum Sportiva trece printr-o perioada extraordinara. Aceasta a terminat campionatele, iar acum se relaxeaza alaturi de viitorul sau .

Simona Halep, cel mai bun sportiv din Balcani? Romanca a fost nominalizata

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial si castigatoarea titlului la Wimbledo.

Simona Halep dezminte ca s-ar fi logodit

Jucatoarea de tenis Simona Halep a negat faptul ca s-ar fi logodit, printr-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook, in limba engleza.

GATA, Simona Halep a LUAT DECIZIA: S-A LOGODIT cu Toni Iuric! Toate detaliile despre PETRECEREA SECRETA si cand va avea loc NUNTA CEA MARE

Veste mare data romanilor de Simona Halep! INCENDIAR! CRISTI BORCEA S-A DAT DE GOL! VALENTINA PELINEL iN LACRIMI! A AFLAT CE A FACUT AFACERISTUL iN BAIE GALERIE FOTO) Campioana de la Wimbledon de anul.

Bomba de la miezul noptii: Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc! Marele anunt s-a facut, in direct, la televizor

Simona Halep 28 de ani) a iesit din prim-plan in ultimele saptamani, avand in vedere ca sezonul s-a incheiat in circuitul WTA. Constanteanca va fi insa, cu siguranta, vanata de reporteri in urmatoarele zile, dupa anuntul de sambata seara.

Val de demisii in PSD. Mihai Fifor, Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan, printre cei care au renuntat la functii

Val de demisii in PSD. Mihai Fifor, Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan, printre cei care au renuntat la functii.

Digisport: Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc! Regulile stricte la care au fost supusi invitatii

Campioana de la Wimbledon 2019 a primit din partea viitorului sot inelul de logodna, dupa cum a dezvaluit jurnalistul Decebal Radulescu, pe contul sau de facebook. Simona isi doreste foarte mult o nunta ca-n povesti.

Marian Dragulescu: imi doresc o medalie la Tokyo, sunt printre cei mai buni la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu a declarat, luni, ca isi doreste sa castige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo si considera ca este indreptatit la acest obiectiv deoarece este unul dintre cei mai buni sportivi din lume la sarituri.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )