Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bucuresti are cele mai multe noi infectari cu coronavirus. Judetele care completeaza topul negativ

B1 B1,
Bucuresti are cele mai multe noi infectari cu coronavirus. Judetele care completeaza topul negativ

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, duminica, 3. 082 de cazuri nou confirmate de infectie cu nou coronavirusla nivel national si un numar de 62 de decese legate de aceasta boala infectioasa. continuă pe B1

Bucuresti si Timis inregistreaza cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Judetele care completeaza topul negativ

Inca 4. 841 de romani au fost testati pozitiv cu coronavirus in ultimele 24 de ore, iar alti 758 au fost reconfirmati in urma retestarilor. Cele mai multe noi imbolnaviri au fost raportate in Cluj, Iasi,.

Timis deschide topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore Situatia in Bucuresti si in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 865 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala, in timp ce Timis deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri - 306 -, urmat de Ilfov si Cluj.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Iasi, pe locul III.

Romania, pe locul al doilea in topul tarilor din UE cu cele mai multe mame adolescente Cum a evoluat fenomenul si cum s-a ajuns aici

Romania este pe locul al doilea in topul statelor din Uniunea Europeana cu cele mai multe mame adolescente, iar una din 6 adolescente care au avut un copil inainte de 15 ani va avea un al doilea copil inainte de a implini 18 ani. Sunt concluziile unui studiu UNICEF, care arata cum a evoluat acest fenomen in ultimii ani si cum a ajuns Romania aici, desi de cel putin 20 de ani au fost create o serie de institutii noi la nivelul comunitatilor locale, care ar putea fi implicate mult mai direct in prevenirea sarcinilor si nasterilor la adolescente.

Bucurestiul raporteaza 825 de cazuri noi de coronavirus. Cele mai multe infectii, consemnate in Timis, cele mai putine, in Vrancea

Bucurestiul a raportat duminica 825 cazuri noi de coronavirus, Capitala fiind urmata de judetele Timis - 212 infectii noi, Iasi - 179, Ilfov - 176 si Constanta - 120, potrivit datelor oficiale.

Care sunt cele mai vaccinate tari din UE (in cifre absolute) si cum sta Romania in clasamentul pe Uniunea Europeana

Pe fondul unor critici la nivel european ca procesul de imunizare a populatiei impotriva COVID-19 nu a fost bine organizat, Germania, Italia, Spania si Polonia sunt tarile din UE care au cele mai multe persoane vaccinate in acest moment. Pe de alta parte, Olanda nici macar nu a inceput procesul, iar Belgia avea pana pe 6 ianuarie doar 700 de persoane vaccinate. Romania este in partea superioara a clasamentului in cifre absolute).

Schalke 04, aproape de un record rusinos - Care sunt echipele cu cele mai multe meciuri fara victorie in principalele campionate europene

Un egal sau o infrangere in partida de sambata cu Hoffenheim ar face ca echipa germana de fotbal Schalke 04 sa doboare recordul absolut de 31 de meciuri fara victorie in Bundesliga, stabilit in sezonul 1965-1966 de Tasmania Berlin, aflata acum in divizia a cincea.

Bucuresti, Timis si Ilfov, pe primele trei pozitii in topul zonelor cu un numar ridicat de noi infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul se mentine in topul zonelor cu cele mai multe infectari noi, in Capitala fiind depistate,in ultimele 24 de ore, 666 de noi imbolnaviri, totalul cazurilor COVID-19 ajungand astfel la 107. Pe locul 2 se afla judetul Timis cu 273 cazuri noi, iar pe locul 3 este judetul Ilfov cu 225 cazuri noi.

Kelemen Hunor, despre campania de vaccinare: Trebuie sa venim si cu alte personalitati, cu mai multe emotii

Vicepremierul Kelemen Hunor spune la RFI ca Executivul va adopta saptamana viitoare o ordonanta de urgenta pentru intensificarea campaniei de comunicare anti-Covid-19. in opinia sa, ar fi nevoie de mesaje cu mai multe emotii.

Irlanda adopta cele mai dure restrictii anti-COVID de la izbucnirea pandemiei, din cauza inmultirii numarului de persoane infectate cu noua tulpina COVID-19

Irlanda a adoptat, miercuri, un set de noi restrictii, considerate cele mai dure de la izbucnirea pandemiei si care echivaleaza cu o carantina totala. in ultima perioada, numarul de persoane infecatate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )