Libnet.ro
UNICEF

15:17

Bucuresti: Daniel Baluta si Gabriela Firea au inaugurat 7 statii de incarcare a masinilor electrice (VIDEO)

B1 B1,
Bucuresti: Daniel Baluta si Gabriela Firea au inaugurat 7 statii de incarcare a masinilor electrice (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, si primarul general Gabriela Firea au participat vineri la lansarea primelor statii de incarcare a masinilor electrice din cadrul proiectului Program multianual de. continuă pe B1

Nicusor Dan: Gabriela Firea s-a grabit astazi sa inaugureze astazi cateva statii de incarcare pentru masinile electrice intr-o parcare ilegala

Deputatul Nicusor Dan sustine intr-o postare pe Facebook ca cele sapte statii de incarcare a masinilor electrice inaugurate vineri de catre Primaria Capitalei se afla intr-o parcare ilegala.

Gabriela Firea, cadou din partea Patriarhului Daniel

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a primit vineri de la Patriarhul Daniel o macheta din cristal a catedralei Manturii Neamului, ca semn de pretuire si recunostinta pentru tot sprijinul acordat Bisericii.

Cadoul Patriarhului n semn de pretuire si recunostinta pentru Firea: o macheta de cristal a Catedralei / Primaria a dat pentru edificiu 45 de milioane de lei numai n acest an

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a primit vineri de la Patriarhul Daniel o macheta din cristal a catedralei Manturii Neamului, ca semn de pretuire.

Consiliul General, la propunerea primarului Gabriela Firea, a alocat nca 24,7 milioane lei catre biserici, din care 10 milioane lei la Catedrala Mntuirii Neamului

Consiliul General al Municipiului Bucuresti, la propunerea primarului Gabriela Firea, a alocat inca 24,7 milioane lei catre biserici, din care 10 milioane lei la Catedrala Mantuirii Neamului. Astfel suma alocata catre biserici de municipalitate ajunge in 2018 la 121 milioane lei, iar suma data catre Catedrala Mantuirii Neamului la 45 milioane lei.

Gabriela Firea trimite Corpul de control la Maternitatea Giulesti

Corpul de Control al Primarului General al Capitalei va face un control la Maternitatea Giulesti, a anuntat miercuri Gabriela Firea, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Maternitatea Giulesti se afla in subordinea Primariei Capitalei. Controlul recent din maternitate a fost realizat de Directia de Sanatate Publica, la solicitarea Ministerului Sanatatii, care au decis sistarea temporara a internarilor, incepand din data de 30 noiembrie. Ministerul Sanatatii nu poate dispune insa eventuale sanctiuni conducerii maternitatii, acest lucru fiind de competenta Primariei Capitalei.

Transportul public va fi gratuit anul viitor pentru toti bucurestenii, anunta Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri, in cadrul sedintei de Consiliu General, ca intentioneaza sa sustina anul viitor un proiect privind gratuitatea transportului in comun pentru toti.

Gabriela Firea vrea gratuitate la transportul in comun pentru toata lumea: Voi veni cu acest proiect

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri, in cadrul sedintei de Consiliu General, ca intentioneaza sa sustina anul viitor un proiect privind gratuitatea transportului in comun pentru toti bucurestenii.

ştiri din Auto

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )