Libnet.ro
UNICEF

01:05

Budai: Contributiile la Pilonul II vor fi mai mari decat anul trecut. Nu-l vom desfiinta

Adevărul Adevărul,
Budai: Contributiile la Pilonul II vor fi mai mari decat anul trecut. Nu-l vom desfiinta

Sumele virate in contul Pilonului II de pensii, respectiv 3,75% din salariu, vor fi mai mari in acest an decat anul trecut, avand in vedere ca si salariile au crescut. Ministrul Muncii, Marius Budai, omite sa spuna acest lucru, nepomenind nici de faptul ca, odata cu majorarea salariilor au crescut si sumele virate in contul pensiilor publice. continuă pe Adevărul

Descoperire in medicina. De ce creierul femeilor imbatraneste mai greu decat al barbatilor

Creierul femeii se maturizeaza mai greu decat al barbatului, dupa cum arata un studiu neurologic american. Nu este nimic sexist, totul tine de biochimia creierului care difera la om in functie de sex. Nu este vorba de o maturizare emotionala sau de gandire, ci mai degraba de structura creierului. Dupa cum stii, pe masura de [] .

Romanii platesc printre cele mai mari dobanzi si rate din Europa

Romanii platesc printre cele mai mari dobanzi si rate din Europa. Cu toate ca avem, culmea, printre cele mai mici salarii, alaturi de bulgari, bancile ne imprumuta mai scump pe noi fata de cehi, austrieci sau.

Cum sa nu cumparam masini furate din strainatate. Atentie la pretul mult mai mic decat cel practicat pe piata

250 autovehicule care figurau ca fiind cautate de autoritati sau declarate furate in strainatate au fost descoperite, anul trecut, de politistii de frontiera din Romania.

in 2017, o femeie angajata in Moldova a castigat cu 12 mii de lei mai putin decat un barbat

Pe parcursul anului 2017, diferenta salariala intre o femeie si un barbat a constituit in medie 13,5% in Republica Moldova. in valoare monetara diferenta a fost de 12 133 de lei, femeile fiind cele care castiga mai putin. in zile lucratoare, aceasta suma reprezinta o luna si 20 de zile aditionale pe care trebuie sa le munceasca o femeie, potrivit calculelor Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare.

Liderii Chinei vor mai multi copii/ Autoritatile locale se prefac ca nu nteleg mesajul

Confruntati cu amenintarea unei crize demografice si a unei societati imbatranite, liderii Chinei cauta masuri pentru a convinge cuplurile sa faca mai multi copii. Birocratii, insa, par a ocoli problema, relateaza Associated Press.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )