Libnet.ro
UNICEF

23:15

Budapesta: Noi proteste masive impotriva lui Viktor Orban. Ce i-a scos in strada pe manifestanti (VIDEO)

B1 B1,
Budapesta: Noi proteste masive impotriva lui Viktor Orban. Ce i-a scos in strada pe manifestanti (VIDEO)

Guvernul condus de Viktor Orban se confrunta cu noi proteste masive. Aproximativ 10. 000 de persoane participa, sambata, la un protest in Budapesta. Manifestantii s-au adunat in fata Parlamentului, fluturand. continuă pe B1

Noi proteste masive impotriva Guvernului Dancila anuntate de sindicalistii de la CFR Marfa

Sunt anuntate noi proteste masive impotriva Guvernului PSD-ALDE. Sindicalistii din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane FNFMCV) si cei din Federatia Sindicatelor Transportatorilor.

Noi proteste de amploare la Budapesta, dupa ce premierul Viktor Orban a castigat alegerile

Aproximativ 10. 000 de persoane au participat, sambata, la un nou protest la Budapesta, ei manifestand impotriva controlului guvernului asupra presei, care l-ar fi ajutat pe premierul Viktor Orban sa castige alegerile din 8 aprilie, relateaza Reuters.

VIDEO Noi proteste la Budapesta dupa alegerile din 8 aprilie: cei circa 10.000 de manifestanti au denuntat controlul guvernului asupra presei

Aproximativ 10. 000 de oameni au participat, sambata, la un nou protest la Budapesta, ei manifestand impotriva controlului guvernului asupra presei, care l-ar fi ajutat pe premierul Viktor Orban sa castige alegerile din 8 aprilie, scrie News. ro.

Ungaria: Viktor Orban ncurajeaza recenzarea retelelor lui Soros

Premierul ungar Viktor Orban si-a aratat vineri sustinerea fata de publicarea unor liste ce recenzeaza retelele lui Soros in Ungaria, in conditiile in care reinvestirea sa pentru un nou mandat in fruntea guvernului, al treilea consecutiv, provoaca temeri in randul organizatiilor din societatea civila privind o noua ofensiva impotriva lor, scrie AFP.

George Soros fuge din Ungaria lui Viktor Orban: Anuntul facut de miliard

Fundatia pentru o Societate Deschisa a miliardarului George Soros a anuntat ca isi inchide biroul de la Budapesta si muta sediul fundatiei pentru Europa de Est laBerlin. Potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )