Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bugatti a prezentat in California cea mai puternica supermasina a sa, Centodieci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bugatti a prezentat in California cea mai puternica supermasina a sa, Centodieci

Bugatti a prezentat vineri, la saptamana auto de la Monterey, California, cea mai puternica supermasina de pana acum a companiei, modelul de 10 milioane de dolari numit Centodieci, dotat cu un propulsor de 1. 600 de cai putere care ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 2,4 secunde, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Bugatti a prezentat in California cea mai puternica supermasina a sa, Centodieci, de 10 milioane de dolari FOTO VIDEO

Bugatti a prezentat vineri, la saptamana auto de la Monterey, California, cea mai puternica supermasina de pana acum a companiei, modelul de 10 milioane de dolari numit Centodieci, dotat cu un propulsor de 1. 600 de cai putere care ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 2,4 secunde, relateaza Reuters.

Ministerul Tineretului si Sportului: Zsolt Torok a murit acolo unde era lumea lui si unde isi traia cea mai mare parte a vietii, pe culmile muntelui

Ministerul Tineretului si Sportului a transmis, sambata seara, condoleante familiei alpinistului Zsolt Torok despre care spune ca a murit acolo unde era lumea lui si unde isi traia cea mai mare parte a vietii, pe culmile muntelui. Lumea sportului romanesc deplange disparitia unuia dintre cei mai importanti performeri ai alpinismului romanesc, au transmis reprezentantii Ministerului.

Cea mai mare pensie lunara din Moldova depaseste 200 de mii de lei

Cea mai mare pensie din Republica Moldova este de aproape 225 de mii de lei si este ridicata lunar de catre un asigurat care a activat in domeniul financiar-bancar.

Suceava a fost cucerita de cavaleri neinfricati si domnite frumoase: Ne straduim sa fie cea mai mare parada medievala din Romania

Cea mai mare parada cu faclii din Romania a deschis editia din acest an a Festivalului Medieval de la Suceava. in fruntea alaiului din care au facut parte aproape 500 de personaje medievale s-au aflat 21 de calareti, urmati de saltimbacii care scuipau flacari, arlechini pe picioroange, bufoni, cavalari neinfricati si domnite frumoase.

Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE

Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, in al doilea trimestru al acestui an, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Niciun accident fatal in 16 ani. Care este cea mai sigura masina?

A fost desemnata cea mai sigura masina. in Marea Britanie, modelul suedez nu a fost implicat in niciun accident mortal in cei 16 ani de cand se afla pe piata. Este o performanta inegalabila pentru oricare.

Cea mai populara mancare de pe litoral e o pacaleala. Atentie! Mancam fara sa stim sprot in loc de hamsie

Cea mai populara mancare de pe litoral e o pacaleala. Mancam fara sa stim sprot in loc de hamsie, atrag atentia inspectorii de la Protectia Consumatorului. Vanzatorii se bazeaza pe faptul ca cei.

Mii de oameni, asteptati la cea mai mare sarbatoare a verii. Ce surprize aduce Ziua Marinei

Mii de calaraseni sunt asteptati la cea mai mare sarbatoare a verii. Ziua Marinei, incepe joi, 15 august, pe malul Borcei. Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei. Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.

HOROSCOP. Zodiile care mint si insala. Care este cea mai alunecoasa zodie si cine se vrea mereu in centrul atentiei?

Increderea este de mare pret intr-o relatie de cuplu. Afla mai jos care sunt zodiile predispuse la minciuna si la inselat. Incepem in ordine inversa. Locul 5:.

Cum zace in anonimat si ruina Valul lui Athanaric, cea mai vasta fortificatie militara antica din zona Moldovei

Vestigiile lui, vechi de doua milenii, inca se mai pastreaza, insa oamenii habar nu au ce reprezinta, desi traverseaza judetul Galati de la un capat la altul, cale de 90 de kilometri. Stiu detalii doar cativa impatimiti ai istoriei si arheologiei. in esenta, ar putea un fi un obiectiv turistic major, dar este uitat. Cel care a ridicat fortificatia a fost proprietarul tezaurului Closca cu puii de aur.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )