Libnet.ro
UNICEF

09:45

Buget de austeritate la Primaria Capitalei: Mai putini bani sau deloc pentru drumuri,scoli, spitale si biserici. Ce alte fonduri s-au taiat

Adevărul Adevărul,
Buget de austeritate la Primaria Capitalei: Mai putini bani sau deloc pentru drumuri,scoli, spitale si biserici. Ce alte fonduri s-au taiat

Primaria Capitalei va discuta saptamana viitoare proiectul de rectificare al bugetului pe anul 2019, in urma caruia se vor reduce cheltuielile cu peste 600 de milioane de lei. Taierile vor fi operate asupra tuturor proiectelor publice, inclusiv cele pentru constructia, extinderea sau modernizarea unor scoli si gradinite, a Spitalul Metropolitan, bisericilor nemaifiindu-le alocata nicio suma. continuă pe Adevărul

Rectificare bugetara negativa de peste 600 milioane lei la Primaria Capitalei Se taie bani de la institutiile de spectacol, biserici, statui, investitii UPDATE Reactia primarului Gabriela Firea

Primaria Capitalei propune o rectificare bugetara negativa de 608 milioane lei, bugetul ramas fiind de 6,2 miliarde lei, potrivit unui proiect de hotarare afisat pe site. Rectificarea este necesara dupa ce impozitul pe venit a scazut la 10%, iar cotele defalcate care ajung la administratia locala nu au crescut si Guvernul nu a dat banii promisi pentru echilibrarea bugetelor. Cele peste 600 milioane lei se taie de la cultura si biserici 90 milioane lei), invatamant - 35 milioane lei, subventia la caldura 288 milioane lei), dar municipalitatea se imprumuta pentru plata ei, dar si de la investitii.

Primaria Capitalei taie bani de la scoli, cultura si strazi. Cum motiveaza decizia

Primaria Capitalei pregateste o rectificare bugetara dura. Dupa ce, recent, primarul Gabriela Firea anunta ca Bucurestiul se afla intr-un faliment nedeclarat, acum municipalitatea se pregateste sa taie din bugetele alocate pentru mai multe domenii. Potrivit proiectului de rectificare bugetara, Primaria Capitalei se pregateste sa taie aproximativ 600 de milioane de lei din buget, ceea ce .

Aflata in faliment, Primaria Capitalei a inceput taierile-fulger de buget

Primaria Capitalei a inceput sa trimita notificari institutiilor din subordine cu privire la reduceri-fulger de bugete, in conditiile in care administratia municipiului Bucuresti este in faliment.

Primaria Capitalei, TAIERI MASIVE de buget. Cele mai afectate vor fi institutiile culturale, scolile, investitiile si incalzirea

Municipalitatea vrea sa taie peste 600 milioane lei din veniturile institutiilorpe care le are in subordine. Potrivit unui proiect de hotarare afisat pe site-ul PMB, Primaria Capitalei propune o rectifica.

PRIMARIA CAPITALEI: Este nevoie de rectificarea bugetului Capitalei

Primaria Capitalei anunta ca, avand in vedere ca nu a primit inca bani in plus de la Guvern intrucat nu s-a facut rectificarea bugetului de stat, este nevoie de rectificarea bugetului Capitalei, atat a unor venituri prognozate a fi incasate, cat si reducerea unor cheltuieli. Domeniile prioritare si serviciile de utilitate publica nu vor fi afectate, iar sumele alocate sanatatii si subventiilor vor creste, precizeaza Primaria Capitalei.

Invazie de tantari in Bucuresti. Cum am ajuns in aceasta situatie si de ce Primaria Capitalei a inceput tratamentele abia in iunie, cu aproape doua luni mai tarziu

Bucurestiul se confrunta cu o adevarata invazie de tantari, fiind aproape imposibil sa stai in aer liber fara sa te alegi cu o duzina de piscaturi. Problema este cu atat mai grava cu cat de cativa ani in Bucuresti au aparut si tantarii tigru care ataca si ziua. Primaria Capitalei, institutia cu atributii in acest domeniu, trebuia sa inceapa inca din luna aprilie tratamentele de combatere a insectelor, insa a inceput abia in iunie.

Micul Paris s-a schimbat Traficul s-a dublat! Primaria Capitalei plateste influenceri pentru promovarea transportului in comun, dar costurile nu sunt publice: Care e legatura dintre un Porsche si un autobuz STB (VIDEO)

Societatea de Transport Bucuresti STB) implineste 110 ani, ocazie cu care Primaria Capitalei a lansat o campanie in de promovare a transportului public din Bucuresti, in care sunt implicati mai multi.

Cand vor scapa bucurestenii de tantari. Anuntul facut de Primaria Capitalei

Primaria Capitalei a facut un anunt important pentru toti bucurestenii. Din data de 17 iunie au inceput operatiunile de combatere a tantarilor. Primaria Municipiului Bucuresti, prin Compania.

Activele ELCEN ar putea fi scoase la vanzare pe piata libera daca Primaria Capitalei nu le cumpara

Activele ELCEN ar putea fi scoase la vanzare pe piata libera daca Primaria Capitalei nu poate realiza transferul de afacere si nu le poate cumpara la valoare de piata, prevede noul plan de reorganizare al ELCEN, depus la Tribunalul Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa transmis de SIERRA QUADRANT, administratorul judiciar al ELCEN. in lipsa transferului de afacere catre o societate capabila sa acceseze linii de finantare necesare retehnologizarii, exista riscul real ca ELCEN sa poata asigura din 2023 doar 370 Gcalh dintr-un necesar de energie termica, previzionat a fi acoperit din sursele ELCEN, de circa 1. 800 Gcalh la nivelul Capitalei, potrivit sursei citate.

Primaria Capitalei vrea sa-si reduca bugetul de cheltuieli

Primaria Capitalei vrea sa-si reduca, la jumatatea anului, bugetul de cheltuieli alocat pentru acest an cu 608,5 milioane lei 129 milioane euro), circa 9% din bugetul alocat initial, printre bugetele vizate de taieri fiind cele pentru salariile de baza ale angajatilor, minus 20 milioane lei 4,2 milioane euro), potrivit proiectului de rectificare publicat pe site-ul institutiei. Totodata, cheltuielile cu dobanzile aferente datoriei interne directe cresc cu 13,36 milioane lei 2,8 milioane euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )