Libnet.ro
UNICEF

07:45

Bugetul, adoptat de Parlament. Cine sunt romanii care vor primi bani mai multi din martie

Antena3 Antena3,
Bugetul, adoptat de Parlament. Cine sunt romanii care vor primi bani mai multi din martie

Alocatiile, pensiile si salariile ar urmea sa fie majorate de luna viitoare. Prevederile figureaza noua lege a bugetului votata de Parlament, dar asteapta promulgarea presedintelui Iohannis. Dupa promolgarea. continuă pe Antena3

Romanii care vor sa devina asistenti maternali trebuie sa fie absolventi de liceu

Incepand din acest an, cei care vor sa devina asistenti maternali vor putea sa-si depuna dosarele si sa obtina un certificat care sa le dea posibilitatea sa creasca un copil din plasament doar daca au studii medii.

24 IT. Castile care vor fi incarcate de telefon

Cele mai recente indormatii despre noua serie Samsung Galaxy S 10 sunt legate de castile wireless Galaxy Buds care vor fi incarcate chiar pe spatele dispozitivului. Practic, bifam un nou trend: dupa ce incaracrea.

Klaus Iohannis, despre bugetul adoptat astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, considera ca bugetul propus de PSD-ALDE, si adoptat astazi de Parlament, arata dispretul total al coalitiei majoritare fata de asteptarile romanilor.

Cine sunt vedetele care participa in show-ul Scena misterelor, prezentat de Dan Negru si Romica Tociu FOTO

Antena 1 a dezvaluit ce vedete vor trebui sa ghiceasca cine se ascunde in spatele mastilor din cadrul emisiunii Scena misterelor, difuzata de Antena 1 si prezentata de Dan Negru 47 de ani) si Romica Tociu 56 de ani).

Conferintele Despre lumea in care traim. Cine sunt invitatii care vor vorbi pe scena Ateneului Roman

Seria de conferinte Despre lumea in care traim, aflata la cea de-a doua editie, isi propune sa acorde expertilor locul central pe scena Ateneului. Cinci dintre cele sapte conferinte care se vor desfasura intre 23 si 27 februarie la Ateneul Roman transforma subiectele cel mai intens dezbatute in spatiul public din ultimii ani in prelegeri sprijinite pe cercetari de lunga durata care sunt urmate de dialoguri in profunzime.

Cine sunt agresorii tinerei lovite cu bestialitate pe un drum din Dej! Cei doi au fost identificati

Barbatul care a lovit cu pumnii si picioarele o tanara pe un drum din Dej, precum si cel care a filmat intreaga scena, au fist identificati. Cei doi sunt din Jucu, judetul Cluj, si au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2571 seconds )