Libnet.ro
UNICEF

01:05

Buhuceanu (ACCEPT): Parteneriatul civil nu are nicio legatura cu referendumul pentru familie / Dragnea si Tariceanu vor respecta sau nu deciziile Curtii Constitutionale?

Hotnews Hotnews,
 Buhuceanu (ACCEPT): Parteneriatul civil nu are nicio legatura cu referendumul pentru familie / Dragnea si Tariceanu vor respecta sau nu deciziile Curtii Constitutionale?

In cadrul partidului nostru eu nu am auzit astfel de discutii, deci nu inteleg de ce trebuia depus astazi miercuri n. r) sau zilele acestea, a afirmat Liviu Dragnea, miercuri la Parlament, intrebat fiind despre data la care va fi depus proiectul referitor la parteneriatul civil. Chestionat daca a vazut proiectul si daca are nemultumiri cu privire la initiativa legislativa, Liviu Dragnea a raspuns: Nu l-am vazut. Vom discuta in cadrul Comitetului Executiv National daca sustinem si cand sa inceapa procedurile. E simplu. Parteneriatul civil nu are nicio legatura cu referendumul pentru familie, precizeaza el pentru HotNews. continuă pe Hotnews

Adina Florea, propusa de Toader la functia de sef DNA, dupa nscrierea n concurs la sectia de ancheta: Nu are nicio legatura una cu alta / Voi continua la DNA daca se accepta

Adina Florea a declarat ca postul de procuror din cadrul Sectiei pentru anchetarea magistratilor pentru care s-a inscris este unul de executie si ca acesta nu are nicio legatura cu candidatura la functia de sef al DNA, pentru care a fost propusa de Tudorel Toader, dar va opta pentru functia din urma, daca in final i se va valida aceasta numire, scrie Mediafax.

PSD se reorienteaza dupa esecul referendumului. Liviu Dragnea vorbeste despre PARTENERIATUL CIVIL

Dupa esecul referendumului, PSd se gandeste la parteneriatul civil. Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca in sedinta CEx se va decide daca va fi sustinut un astfel de proiect proiect de lege, scrie.

UDMR analizeaza proiectul privind parteneriatul civil

UDMR va analiza astazi in sedinta grupurilor parlamentare reunite, proiectul privind parteneriatul civil.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )