Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bulgaria si alte 8 tari propun ca Uniunea Europeana sa introduca o taxa pentru aviatie

Hotnews Hotnews,
 Bulgaria si alte 8 tari propun ca Uniunea Europeana sa introduca o taxa pentru aviatie

Bulgaria si alte opt tari propun ca UE sa introduca o taxa pentru aviatie ca masura impotriva emisiilor nocive generate de aeronave. Ministrii de finante din Olanda, Germania, Franta, Suedia, Italia, Belgia, Luxemburg, Danemarca si Bulgaria au prezentat o declaratie politica comuna, saptamana trecuta, la Bruxelles, prin care au facut apel la UE sa ia masuri in ceea ce priveste formarea preturilor in sectorul aviatiei. continuă pe Hotnews

Cat de mari sunt fermele din Uniunea Europeana?

Comisia Europeana a publicat distributia fermelor agricole din Uniunea Europeana, in functie de suprafata exploatata si indicatorul de eficienta a exploatarii terenului agricol, numit suprafata agricola utilizata UAA), scrie fermierinromania. ro.

Cat de mari sunt fermele din Uniunea Europeana?

Comisia Europeana a publicat distributia fermelor agricole din Uniunea Europeana, in functie de suprafata exploatata si indicatorul de eficienta a exploatarii terenului agricol, numit suprafata agricola.

La ce este Romania pe locul al doilea in Uniunea Europeana

Romania se afla pe locul al doilea in Uniunea Europeana in functie de intrarile de fonduri prin inte.

Uniunea Europeana a creat un manual de educatie agricola pentru elevi

Uniunea Europeana le recomanda profesorilor sa mediatizeze, in randul elevilor, rolul pe care fermierii il au in societate si importanta agriculturii nu doar ca sursa pentru aprovizionare cu hrana, ci si din punctul de vedere al protectiei mediului si resurselor naturale.

Uniunea Europeana, Franta, Germania si Marea Britanie dau un ultimatum Iranului pe tema programului nuclear

Franta, Marea Britanie, Germania si Uniunea Europeana au cerut, luni, Iranului sa respecte prevederile Acordului Nuclear din 2015 in caz contrar putandfi declansat un mecanism de reimpunere a sanctiunilor e.

Atentie, soferi! Masinile ieftine dispar din Uniunea Europeana

Mai aveti doi ani la dispozitie pentru a va cumpara o masina ieftina. Din 2022, masinile noi la preturi accesibile ar putea deveni istorie pe intreaga piata auto europeana. Producatorii de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )