Libnet.ro
UNICEF

18:00

Bulgaria a avut pierderi de peste 80% in cel mai dificil sezon turistic de vara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bulgaria a avut pierderi de peste 80% in cel mai dificil sezon turistic de vara

Sectorul turismului din Bulgaria a raportat cel mai dificil sezon de vara inregistrat vreodata, pierderile ajungand la aproape 80%, pe fondul efectelor pandemiei de coronavirus COVID-19), iar aproximativ 30% dintre cei angajati in turism si-au pierdut locurile de munca, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

EXCLUSIV Cel mai dificil an agricol. Cercetatorii de la SCDA Braila: Productiile au fost afectate intr-o masura fara precedent de lipsa precipitatiilor si arsitei

EXCLUSIV Anul 2019-2020 a fost unul dintre ceimai secetosidin istorie, numeroase culturi suferind din cauza lipsei precipitatiilor. Multi fermieri sunt disperati, in conditiile in care seceta.

Turismul bulgar, lovit puternic de pandemia de COVID-19: Numarul turistilor a scazut cu 80% in acest sezon estival

Pandemia de coronavirus si masurile restrictive au lovit puternic in sectorul turistic din Bulgaria. Vecinii de la sud de Dunare au raportat cel mai dificil sezon de vara inregistrat vreodata, pierderile.

Cel mai bogat om din China. Cine este Zhong Shanshan si cum l-a detronat pe Jack Ma

Intr-o singura zi, a devenit cel mai bogat om din tara! Cum a reusit afaceristul sa-l detroneze pe unul dintre gigantii industriei tehnologice, cu investitii intr-o resursa ce se gaseste din belsug in Romania? Cine este Zhong Shanshan, cel care tocmai a devenit cel mai bogat om din China? in ziua cu pierderi financiare istorice .

ENEL: Orasele genereaza peste 80% din productia economica globala

Urbanizarea s-a accelerat brusc in ultimii ani, intrucat orasele de astazi gazduiesc mai mult de jumatate din populatia lumii si genereaza peste 80% din productia economica globala, arata un studiu al grupului energetic italian Enel despre orasele circulare.

Cel mai sanatos tip de peste. Sortimentul de care sa te feresti. Este cel mai nociv

Care este cel mai sanatos tip de peste si de ce sortiment trebuie sa te feresti? Daca iti place sa consumi de obicei peste sau te conformezi practicii pescetarianismului , trebuie sa stii aceste detalii. Care este cel mai nociv? Care este cel mai nociv peste? Un procent destul de mare de oameni din zilele .

VIDEO Sharon Stone, dezvaluire din culisele de la Hollywood: El este actorul care saruta cel mai bine, nu poate fi comparat cu nimeni

A impartit platoul de filmare cu multi barbati frumosi, dar unul singur i-a ramas in inima atunci cand vine vorba despre actorul care saruta cel mai bine. Sharon Stone a avut in cariera, prin natura unor roluri, imaginea de femeie fatala. Ajunsa la 62 de ani, actrita face unele dezvaluiri mai putin cunoscute din culisele de la Hollywood.

Secretul pentru cel mai bun magiun de prune. Iese un deliciu

Magiunul este delicios fie ca il folosim la cornulete sau fel si fel de prajituri, sau il mancam pur si simplu cu o felie de paine de casa. Cel mai des intalnit este cel de prune, insa se poate face si din corcoduse, caise sau chiar legume. Pentru mai mult gust, unele gospodine pe langa .

Reteta de tort diplomat cu visine. Cel mai savuros desert, usor de preparat

Vechiul tort diplomat inca face furori in randul gurmanzilor. Ai invitati si nu stii ce ar fi pe placul tuturor? Tortul acesta cu visine va fi mancat pe saturate, este usor de preparat si oricand alegerea potrivita. Reteta de tort diplomat cu visine. Secretul pentru cel mai bun desert Sezonul visinelor aduce in prim-plan cele .

Alegeri locale 2020. Cel mai bogat candidat la Primaria Capitalei a castigat 4.000 lei pe zi

Anul acesta, pentru scrutinul de Alegeri Locale 2020, avem cel putin patru candidati cu notorietate. Unii dintre ei sunt mai bogati decat ceilalti, cu sume considerabile in conturi. Ramane sa vedem pe 27 septembrie cine va iesi castigator. Alegeri locale 2020: Cine este cel mai bogat candidat Gabriela Firea, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Nicusor .

Cand e cel mai bine sa ne vaccinam impotriva gripei. Un medic de familie ne lamureste

Medicul de familie Rodica Tanasescu ne spune cand este cel mai bine sa ne vaccinam antigripal, pentru ca sezonul gripelor este aproape. Potrivit medicului, eficienta maxima a vaccinului este acoperita pe 6 luni, iar romanii au tot interesul sa fie acoperiti si in aprilie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )