Libnet.ro
UNICEF

00:06

Bulgaria sta mai bine ca Romania la raportul pe Justitie

România Liberă România Liberă,
Bulgaria sta mai bine ca Romania la raportul pe Justitie

Premierul bulgar Boiko Borisov a apreciat ca tara sa se afla in fata Romaniei din nou, referindu-se la raportul Comisiei Europene CE) cu privire la Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV). Ne vom indeplini angajamentele. Puteti observa ca suntem in fata Romaniei din nou. Sunt convins ca, pana la sfarsitul lui 2018, vom face tot ceea ce vrea CE sa facem. Sunt optimist. La Bruxelles, ei sunt convinsi ca tot ceea ce trebuie sa facem se va face, a declarat premierul bulgar. continuă pe România Liberă

Regele Mihai e mai bine: Ce SPUNE despre tot SCANDALUL din jurul sau

Regele Mihai se simte mai bine, a anuntat Principesa Margareta, care spune ca tatal ei este constient, vorbeste, recunoaste persoanele din jurul sau si a intrebat de ce este inconjurat de atat.

Forumul Judecatorilor din Romania: Raportul MCV obliga Parlamentul sa renunte la modificarea legilor justitiei fara sa tina seama de punctul de vedere al CSM

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania arata ca Raportul Comisiei Europene din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare este extrem de critic si cere abandonarea imediata a proiectelor succesive de modificare a legilor justitiei promovate prin Ministerul Justitiei si prin Parlament, cu ignorarea avizelor Consiliului Superior al Magistraturii si a pozitiei ferme a corpului magistratilor.

Viitorul suna bine: Romania poate ajunge la Mondiale cu nationala sub 19 ani. Care sunt pasii pana la calificare

Dupa ani de zile in care Romania a bifat necalificari pe banda de la tineret in jos, acum nu doar nationala sub 21 de ani poate ajunge la Campionatul European, ci si cea Under 19.

Xbox One X versus PS4 Pro: pe ce se vede mai bine Call of Duty WWII

Call of Duty WWII este unul dintre cele mai pretentioase jocuri ale acestui an. Din acest motiv, este perfect pentru un test comparativ intre Xbox One X si PS4 Pro. Xbox One X a fost subiectul multor speculatii pe parcursul ultimului an, dar noua consola Microsoft tocmai a fost lansata in mod oficial si vine [].

HOROSCOP EROTIC: Afla cu ce nativ te potrivesti cel mai bine in pat, in functie de zodia ta

Cautarea unui partener cat mai potrivit nu e deloc treaba usoara, dar un ajutor ne vine de la astre! Iata cateva sfaturi despre tot ce inseamna compatibilitatea in dormitor, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )