Libnet.ro
UNICEF

01:05

BURSA DE VALORI BUCURESTI (BVB): Actiunile BT, BRD si SIF Oltenia, cele mai tranzactionate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSA DE VALORI BUCURESTI (BVB): Actiunile BT, BRD si SIF Oltenia, cele mai tranzactionate

Actiunile Bancii Transilvania, BRD Groupe Societe Generale si SIF Oltenia au fost cele mai tranzactionate in perioada 8 -12 octombrie 2018, pe o piata in crestere cu 18,5% fata de prima saptamana din aceasta luna. continuă pe Ziarul Bursa

Transferuri cu 1% din SIF Oltenia, realizate prin piata deal

BET-FI, singurul indice in crestere Sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost marcata, in sedinta de ieri, de un rulaj de numai 25,6 milioane de lei, circa jumatate 48,2%) din aceasta suma fiind data de doua transferuri derulate prin piata deal cu actiunile SIF Oltenia SIF5), tranzactiile incheindu-se la pretul unitar de 2,17 lei, cu 1,4% peste referinta din piata regular, valoarea schimburilor fiind de 12,369 milioane de lei. Cele 5,7 milioane de titluri tranzactionate reprezinta aproape 1% din capitalul societatii de investitii financiare.

Indicii BVB au deschis in apreciere

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au deschis in crestere sedinta de tranzactionare de astazi.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ, lichiditatea totala fiind de 717,01 milioane de lei 153,62 milioane de euro).

SIF Oltenia - cel mai bun randament din BET-FI

Marcand un avans de 4,11%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 3 - 10 octombrie, actiunile SIF Oltenia SIF5) reprezinta cel mai rentabil emitent din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a scazut cu 0,06%, in perioada mentionata.

Un sef de SIF acuza: Cresterea numarului investitorilor, prioritara doar declarativ

Societatile de investitii financiare SIF) au pierdut teren in ultima perioada in fata celorlalte actiuni de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), in conditiile in care numarul investitorilor s-a redus, iar cei ramasi in piata au fost mai tentati sa.

Electrogrup face un pas catre listarea la BVB

Marian Pantazescu: Listarea Grupului la Bursa de Valori Bucuresti ne va permite accelerarea investitiilor in infrastructura din tara noastra * Operatiunea va include atat o majorare de capital, de pana la 1,25 milioane de actiuni noi, si o vanzare de cel mult 1,25 milioane de actiuni existente Electrogrup Infrastructure E-INFRA), grup ce isi are originea intr-o companie de constructii si servicii specializate infiintata in anul 1997, in prezent unul dintre cei mai mari furnizori de infrastructura si servicii conexe din tara noastra si-a anuntat, ieri, intentia de a intra in arena de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti BVB), prin lansarea unei oferte publice de vanzare de actiuni, ce va cuprinde atat titluri noi, cat si existente.

Electrogrup Infrastructure a demarat listarea la BVB

Electrogrup Infrastructure E-INFRA), companie specializata in constructii de infrastructura energetica, telecomunicatii si civile, are intentia de a realiza, impreuna cu filialele sale si firma asociata, Wind Energy Services East Europe WESEE), o oferta publica de vanzare de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

BVB deschide in coborare

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au deschis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de astazi.

Podiumul cresterilor bursei, condus de emitenti cu lichiditate scazuta

In conditiile in care rulajul consemnat in ultima perioada la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a situat, preponderent, cu mult sub valoarea medie a acestui an, topul celor mai rentabile titluri ale bursei noastre este ocupat, in intervalul 2 - 9 octombrie, de emitenti cu o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate pe piata locala, elemente care favorizeaza oscilatii mari ale pretului.

E-INFRA, grupul care detine reteaua subterana de fibra optica din Bucuresti, se listeaza pe Bursa de Valori Bucuresti

Grupul Electrogrup Infrastructure E-Infra), din care fac parte companii precum Netcity sau Direct One, unul dintre cele mai mari furnizori de infrastructura si servicii conexe, a anuntat intentia de listare pe Bursa de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )