Libnet.ro
UNICEF

15:15

Bursa de Valori Bucuresti - profit in crestere cu o treime

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa de Valori Bucuresti - profit in crestere cu o treime

Grupul Bursa de Valori Bucuresti BVB) a raportat, pentru primul semestru al acestui an, un profit net de 6,99 milioane de lei, in crestere cu 36% fata de cel raportat in aceeasi perioada a anului trecut, rezultatul fiind dat, in proportie de 85%, de segmentul de tranzactionare al Grupului, informeaza operatorul pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania, profit mai mare cu o treime

La nivel de grup, profitul BT a urcat cu 68%, la finalul lunii iunie Banca Transilvania BT), emitentul cu cea mai mare lichiditate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a raportat, dupa primele sase luni ale acestui an, un profit net la nivel de banca de 662,7 milioane de lei, cu 33,6% peste cel obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, in urma cresterii veniturilor operationale cu 13,51%, pana la 1,423 miliarde de lei, pentru acelasi interval de raportare, reiese din raportul semestrial al societatii bancare.

Cemacon - cel mai rentabil titlu de la BVB

Cu o crestere de 25,92%, in raport cu moneda europena, in intervalul 2 - 9 august, actiunile producatorului de sisteme de zidarie Cemacon CEON) reprezinta titlurile cu cel mai mare randament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din perioada mentionata. Pe data de 8 august, compania si-a publicat rezultatele financiare pentru primul semestru al acestui an, emitentul raportand un profit net de 13,7 milioane de lei, in crestere cu 160% fata de cel realizat in aceeasi perioada a anului trecut, in contextul unei cifre de afaceri de 54,85 milioane de lei, cu 41% peste cea obtinuta la finalul primelor sase luni ale anului trecut. Valoarea activelor totale se ridica, la data de 30 iunie 2018, la 193,29 milioane de lei, in crestere cu 7% fata de cea inregistrata la finalul anului trecut, in timp ce datoriile totale au scazut cu 2%, pana la 70,3 milioane de lei, pentru acelasi interval de raportare. Piata a reactionat, cotatia CEON inregistrand, in acea zi, un salt de 12,78%, pe fondul unui volum de aproape 3,92 de milioane de actiuni, cel mai mare rulaj consemnat de actiunile companiei de la finalul anului 2016 si pana in prezent.

Indicii BVB au deschis in crestere

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

BVB mareste numarul emitentilor ce pot sa intre in BET

Adrian Tanase: Tot mai multe companii relevante pentru sectorul lor de activitate decid sa se listeze la bursa Bursa de Valori Bucuresti BVB) extinde de la 15 la 20 numarul de companii care pot face parte din structura indicelui reprezentativ BET si, implicit, BET-TR care include si dividendele), astfel incat acestia sa ofere o mai buna diversificare sectoriala, reiese din anutul de ieri a operatorului pietei noastre de capital. Adrian Tanase, directorul general al BVB, a declarat: Extinderea celor doi indici este oportuna in contextul in care tot mai multe companii relevante pentru sectorul de activitate din care fac parte decid sa se listeze la bursa. Astfel, prin aceasta extindere, ne dorim ca principalii indici ai BVB sa incorporeze o mai buna diversificare sectoriala, ce este necesara in orice portofoliu de actiuni. Ne propunem sa dezvoltam piata de capital atat pe verticala, oferind instrumente noi investitorilor locali si internationali, creand astfel o piata cu lichiditate mult imbunatatita, cat si pe orizontala, aducand la cota bursei companii relevante pentru economia romaneasca.

Indicii BVB au deschis in scadere

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au deschis in depreciere sedinta de tranzactionare de astazi. Indicele BET, al celor mai lichide treisprezece actiuni, se afla in scadere cu 0,01%, fiind cotat la 8. 153,32 puncte.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ , lichiditatea totala fiind de 25. 03 milioane de lei 5. 37milioane de euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )