Libnet.ro
UNICEF

22:45

BURSELE DIN LUME Pietele europene, stimulate de acordul SUA-China si victoria conservatorilor in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Pietele europene, stimulate de acordul SUA-China si victoria conservatorilor in Marea Britanie

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, dupa aparitia informatiilor legate de faptul ca SUA si China au incheiat faza intai a acordului lor comercial, respfectiv dupa ce Partidul Conservator din Marea Britanie a castigat alegerile parlamentare anticipate. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Cresteri pe pietele europene, in asteptarea rezultatelor alegerilor din Marea Britanie

Bursele din Europa au avut un curs pozitiv ieri, investitorii asteptand rezultatele alegerilor anticipate din Marea Britanie, care vor decide soarta Brexit-ului, proces aflat in impas. Sectiile de votare urmau sa se inchida la ora locala 22. 00 ora 00. 00 in Romania).

BANK OF CHINA A patra cea mai mare banca din lume s-a lansat la Bucuresti

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, si-a lansat, in urma cu cateva momente, sucursala de la Bucuresti. Evenimentul, care se afla in desfasurare, vine in ocazia implinirii a 70 de ani de relatii diplomatice dintre Republica Populara Chineza si Romania.

Ar putea fi cea mai batrana pisica din lume: cum a ajuns la varsta fabuloasa

In functie de afinitatea pe care o ai pentru pisici, s-ar putea sa stii ca varsta lor maxima graviteaza intre 15 si 20 de ani, exista insa si exceptii de la regula. Pisicile sunt niste fiinte adorabile. Din acest motiv, le gasesti in domiciliile multor oameni, indiferent de varsta. Afinitatea pentru aceste feline nu este .

Cea mai longeviva iubire din lume: Charlotte si John sarbatoresc 80 de ani de casnicie. Cum s-au cunoscut cei doi

John si Charlotte Henderson, in varsta de 106, respectiv 105 ani, s-au cunoscut in 1934, pe vremea cand erau studenti la Universitatea din Texas. Cei doi au fost recunoscuti drept cel mai longeviv cuplu casatorit in viata de catre Guinness World Records.

VIDEO Rusii au scos pe mare, pentru teste, spargatorul de gheata nuclear Arktika, cel mai puternic vas de acest fel din lume

Vopsit in culorile steagului rusesc, noul vas Arktika a iesit, joi, din Golful Finlandei pentru un test de navigatie de doua zile, noteaza Moscow Times.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )