Libnet.ro
UNICEF

08:45

BURSELE DIN LUME Sectorul bancar european, in avans dupa respingerea acordului de Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Sectorul bancar european, in avans dupa respingerea acordului de Brexit

Bursele din Europa au crescut ieri, dupa ce, in ziua precedenta, premierul britanic Theresa May a suferit o infrangere in Parlamentul de la Londra, care a votat impotriva acordului de Brexit. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Sectorul auto si cel petrolier au adus declin pe pietele europene

Bursele din Europa au urmat un curs descendent vineri, din cauza stirilor negative legate de sectorul auto global si a pierderilor din domeniul petrolier. Titlurile constructorului auto german Daimler AG s-au depreciat cu 0,8%, la 48,90 euro, iar cele ale Volkswagen AG - cu 1,1%, la 145 euro. Evolutiile din sectorul auto au fost influentate in mod negativ de anuntul facut joi de Ford Motor Co. din SUA privind restructurarea operatiunilor sale din Europa. De mentionat ca, vineri, Volkswagen a anuntat ca a livrat un numar record de 10,83 milioane autoturisme in 2018, in crestere cu 0,9% in ritm anual.

BURSELE DIN LUME Avans in Europa, in asteptarea votului pentru acordul de Brexit

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, in asteptarea votului din Parlamentul britanic cu privire la acordul de Brexit.

BURSELE DIN LUME Pietele internationale, speriate de declinul exporturilor din China

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, dupa aparitia unor date care arata ca exporturile Chinei s-au redus cu 4,4% in decembrie 2018 in ritm anual), in timp ce piata anticipa un plus de 3%.

PENTAGONUL: China are cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume.

ZF: Reactie extrem de dura a celei mai mari banci romnesti, Banca Transilvania, fata de taxa bancara: Este o nationalizare a profiturilor. Va crea dezechilibre imediate si grave n sectorul bancar si n toata economia, cu efecte directe asupra populatiei s

Pretul actiunilor Bancii Transilvania s-a diminuat cu aproape 30%, in mare parte din cauza Ordonantei lacomiei 114/2018. Vedem ca suntem penalizati suplimentar cu o taxa pe active, care, in opinia noastra, inseamna nationalizarea profiturilor, chiar daca Banca Transilvania a oferit deja discount la active sau am lucrat cu marja redusa, impusa de Stat, declara reprezentantii Bancii Transilvania pentru Ziarul Financiar. in privinta impactului pe care taxa il va avea asupra creditarii, BT spune ca bancile vor fi nevoite sa reduca costurile, sa isi reajusteze preturile si sa limiteze investitiile.

MONEDA EURO, LA A 20-A ANIVERSARE: Euro, a doua cea mai importanta valuta din lume

Moneda Euro a fost sarbatorita, astazi, la sediul Parlamentului European de la Strasbourg, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la lansare.

Presedintele Parlamentului European, reactie dupa ce acordul pentru Brexit a fost respins

Presedintele Parlamentului European Antonio Tajani a scris pe Twitter ca votul din Parlamentul britanic impotriva acordului privind Brexitul este o veste proasta, iar primele ganduri se indreapta catre.

Cele mai rasfatate pisici din lume! Au un apartament doar pentru ele

David Callisch, propietarul apartamentului din San Jose, California, este de parere ca cele doua pisici, Louise si Rina, sunt chiriasii ideali. Nu consuma alcool. Nu fumeaza. Nu dau volumul tare la muzica,?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )