Libnet.ro
UNICEF

08:15

BURSELE DIN LUME Tensiunile dintre SUA si China, resimtite din nou pe bursele europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Tensiunile dintre SUA si China, resimtite din nou pe bursele europene

Pietele actiunilor din Europa s-au inscris pe un curs negativ ieri, pe fondul tensiunilor comerciale dintre SUA si China. Presedintele american Donald Trump a declarat, marti, ca America ar putea impune, daca vrea, noi taxe vamale de 325 miliarde de dolari pe importurile din China. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Avans usor pe pietele europene

Bursele din Europa au crescut usor ieri, in a doua parte a zilei, investitorii fiind precauti dupa ce China a anuntat date care arata incetinirea avansului economiei sale, pe fondul razboiului comercial cu Statele Unite.

BURSELE DIN LUME Pietele europene, atente la rezultatele companiilor

Bursele din Europa au crescut ieri, traderii fiind atenti la raportarile financiare ale companiilor. Titlurile Burberry Group Plc, casa de moda britanica pe segmentul de lux, s-au apreciat cu 12%, la 2. 229 pence, dupa ce aceasta a raportat accelerarea vanzarilor sale in primul trimestru fiscal.

BURSELE DIN LUME Oscilatii pe pietele europene

Actiunile Thomas Cook au pierdut aproape 60% Pietele din Europa au avut o evolutie mixta vineri, dupa publicarea unor date peste asteptari pentru evolutia comertului Chinei si productia industriala din zona euro. Titlurile Deutsche Bank AG s-au apreciat cu 1,9%, la 6,76 euro, dupa ce brokerii UBS au modificat in sens pozitiv recomandarea acordata actiunilor celui mai mare grup bancar german, in urma eforturilor sale de restructurare.

Israel: A fost descoperita una dintre cele mai vechi moschei rurale din lume

Autoritatea israeliana pentru antichitati a anuntat joi ca a descoperit vestigiile uneia dintre cele mai vechi moschei rurale din lume, in orasul beduin Rahat sud), scrie AFP.

FOTO Rusia: Cea mai neobisnuita plaja din lume este un ghetar. La soare, la 32 de grade, in cel mai mare oras construit pe permafrost

Temperatura a urcat duminica pana la 32 de grade in Iakutsk, unul dintre cele mai reci orase din lume si cel mai mare oras construit pe permafrost, motiv pentru care siberienii s-au racorit direct pe gheata, relateaza Siberian Times.

Bernard Arnault devine al doilea cel mai bogat om din lume

Francezul Bernard Arnault, presedintele grupului de lux LVMH, a devenit al doilea cel mai bogat om din lume, depasindu-l pe cofondatorul Microsoft Bill Gates, dar ramanand in urma altui american, fondatorul Amazon Jeff Bezos, potrivit unor clasamente efectuate de catre revista Forbes si agentia Bloomberg, relateaza AFP.

Val de caldura arctica. Record absolut de temperatura in cea mai nordica asezare permanenta din lume, aflata la mai putin de 900 de kilometri de Polul Nord

Mercurul termometrelor a urcat duminica la 21 de grade Celsius in Alert, cea mai nordica asezare permanenta din lume, situata la mai putin de 900 de kilometri de Polul Nord, stabilind un record absolut de caldura pentru aceasta statie meteorologica, a precizat marti serviciul meteorologic canadian, scrie Agerpres, citand AFP. Media zilnica pentru luna iulie este de 3,4 grade la Alert, iar media temperaturilor maxime este de 6,1 grade Celsius.

Romanii plecati in strainatate formeaza a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume. Topul tarilor in care s-au stabilit

Milioanele de romani plecati in afara granitelor formeaza a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume, raportat la numarul total al populatiei, se arata intr-un raport al Organizatiei pentru Cooperare si De.

Romanii plecati in strainatate formeaza a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume. Topul tarilor in care s-au stabilit

Milioanele de romani plecati in afara granitelor formeaza a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume, raportat la numarul total al populatiei, se arata intr-un raport al Organizatiei pentru Cooperare si De.

20 de milioane de copii din lume, nevaccinati contra rujeolei, difteriei si tetanosului, in 2018 Romania, printre tarile cu cea mai ridicata rata de incidenta a rujeolei, alaturi de Congo, Somalia sau Madagascar

Douazeci de milioane de copii din lume - adica mai mult de 1 din 10 - nu au fost vaccinati in 2018 impotriva unor boli precum rujeola, difteria si tetanosul, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS). Romania se afla, alaturi de state precum Congo, Madagascar sau Somalia, in topul statelor cu cea mai ridicata rata de incidenta a rujeolei, anul trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )