Libnet.ro
UNICEF

10:45

BURSELE LUMII Teama de coronavirusul din China pune stapanire pe piete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE LUMII Teama de coronavirusul din China pune stapanire pe piete

Bursele europene au urmat un curs negativ ieri, din cauza temerilor generate de raspandirea coronavirusului din China. A fost afectat in principal sectorul articolelor de lux, care se bazeaza pe cererea din China. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirusul din China a ajuns in SUA

Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Epidemiilor a depistat in Statele Unite primul caz de coronavirus provenind din China.

Scena globala, marcata de amenintarea coronavirusului din China. Cum se pregatesc statele lumii pentru combaterea epidemiei si unde se resimt deja primele efecte

Bilantul deceselor din China provocate de noul coronavirus a ajuns la noua persoane, in timp ce numarul cazurilor confirmate a urcat pana la 440, anunta autoritatile sanitare chineze, potrivit Reuters. in.

Noul virus din China: Numarul deceselor a crescut la sase OMS avertizeaza ca virusul s-ar putea raspandi la nivel mondial

Noul virus aparut luna trecuta in China a facut alte doua victime in orasul Wuhan din centrul tarii, unde numarul deceselor a ajuns la sase, potrivit agentiilor internationale de presa. Medicii sunt in alerta la nivel mondial, iar mai multe state au anuntat deja campanii de screening pentru persoanele aflate in grupele de risc. Totodata, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca va organiza o reuniune miercuri, urmand sa decida daca va fi declarata stare de urgenta internationala, in conditiile in care specialisti din China au stabilit ca noul tip de virus se transmite de la om la om, scrie BBC. Ministerul de Externe, atentionare de calatorie pentru China din cauza coronavirusului: Romanii sa evite deplasarea in zona.

Primele masuri luate de Romania impotriva coronavirusului din China: Autoritatile vor sa cumpere pentru aeroporturi camere cu termoviziune, care identifica persoanele cu febra

Romania ia primele masuri pentru a preveni posibilitatea ca noul tip de coronavirus din China, care a ucis pana acum 9 oameni, sa ajunga si in tara noastra. Autoritatile intentioneaza sa cumpere camere cu termoviziune, ce identifica persoanele care au febra, si sa le monteze in aeroporturi.

Noul coronavirus din China: Cat de ingrijorat ar trebui sa fii?

Virusul din China, cunoscut si sub denumirea de 2019-nCoV, este o noua tulpina de coronavirus, care nu a fost identificata anterior la om. Se crede ca provine de la animale infectate, dintr-o piata din orasul chinez Wuhan. Numarul deceselor a crescut la noua si un prim caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in SUA. Ce stim despre virus?.

Preturile activelor riscante, afectate de ingrijorarea provocata de noul virus respirator din China

Preturile activelor riscante au scazut marti la nivel mondial, iar yenul si titlurile Trezoreriei americane au crescut, pietele financiare reactionand la ingrijorarea provocata de noul virus respirator din China, transmite Reuters.

ALERTA! Primul caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in Statele Unite

Primul caz de coronavirus provenind din China a fost descoperit in Statele Unite, informeaza CNN, precizand ca specialistii de la Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Epidemiilor urmeaza sa faca,.

UPDATE Un prim caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in SUA

Un prim caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in Statele Unite. Este vorba despre un barbat de circa 30 de ani, care a fost spitalizat la Everett, in apropiere de Seattle statul Washington, nord-vestul SUA), au anuntat marti autoritatile sanitare americane, potrivit AFP.

Noul coronavirus din China: Specialistii vor propune maine Ministerului Sanatatii un set de masuri pentru a interveni daca virusul ajunge in Romania

Romania pregateste masuri pentru a interveni, daca va fi necesar, in cazul aparitiei in tara noastra a noului virus gripal din China, care a provocat 6 decese. Un grup de specialisti in sanatate publica, boli infectioase si microbiologie se va intalni maine sub coordonarea secretarului de stat Nelu Tataru pentru a propune ministrului Sanatatii masurile ce se impun, in conformitate cu recomandarile OMS.

Alerta de calatorie de la MAE. Focar de pneumonie virala in localitatea Wuhan din China

MAE - atentionare de calatorie in localitatea Wuhan din China.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )