Libnet.ro
UNICEF

11:30

Business report: Cu ce? Romania - de 10 ani ultima din UE la venituri bugetare si prima la reducerea lor; Cum va fi afectat pretul gazelor din Romania de explozia din Austria. Minister: Incidentul nu se va resimti pe piata energetica romaneasca; Estimari

Hotnews Hotnews,
 Business report: Cu ce? Romania - de 10 ani ultima din UE la venituri bugetare si prima la reducerea lor; Cum va fi afectat pretul gazelor din Romania de explozia din Austria. Minister: Incidentul nu se va resimti pe piata energetica romaneasca; Estimari

Uber vrea sa ramana in Romania si propune autoritatilor romane sa-i reglementeze activitatea dupa modelul Lituaniei. Exclus ca taximetrie. Romania este a cincea piata ca marime din Uniunea Europeana pentru Uber si are un potential foarte mare, iar compania americana vrea sa continue sa-si dezvolte operatiunile de aici. Muntean ASSAI): Taxa auto 2018 se va aplica tuturor proprietarilor de autovehicule, valoarea maxima va fi de circa 200 de euro pe an. Noua taxa auto se va aplica tuturor proprietarilor de autovehicule, indiferent daca au achitat sau nu timbrul de mediu sau orice alta taxa auto la masina. Aceasta taxa auto se va plati anual, la fel ca si impozitul auto sau RCA-ul. continuă pe Hotnews

[P] 10 ani de responsabilitate sociala - OMV Petrom: 49 de milioane de euro investiti in comunitatile din Romania

Petrom sarbatoreste anul acesta 10 ani de cand se implica in proiecte de responsabilitate sociala. In tot acest timp, compania a investit 49 de milioane de euro pentru dezvoltarea sustenabila a comunitatilor din Romania si peste 55. 00 de voluntari au fost implicati in proiecte sociale.

Seria completa de clipuri lansata de Smiley la implinirea a 10 ani de cariera solo

Smiley a lansat anul aceasta 10 clipuri sub umbrela Smiley10. Iata toata seria de piese scoasa pe piata cu ocazia implinirii a zece ani de cariera ai artistului.

Florin Cristian Nisipasiu, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Barbatul a injunghiat un barbat intr-un club

Florin Cristian Nisipasiu, in varsta de 30 de ani, din Craiova, este acuzat ca in anul 2015 a injunghiat un barbat de mai multe ori intr-un club situat pe bulevardul Nicolae Titulescu. Barbatul a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor.

Business report:INS: Cinci milioane de romani sunt saraci. Copiii si tinerii sub 18 ani sunt cei mai afectati;Romania, codasa pana si la cheltuirea banilor europeni;David si Goliat, varianta din bricolaj: povestea micului antreprenor care concureaza cu D

Topul judetelor in care se construiesc cele mai putine case. Numarul autorizatiilor de constructie pentru locuinte in mediu urban a scazut in primele noua luni din acest an si se constata o crestere a locuintelor construite in mediul rural. INS: Cinci milioane de romani sunt saraci. Copiii si tinerii sub 18 ani sunt cei mai afectati. Rata saraciei relative a ajuns la 25,3% anul trecut si a inclus astfel peste cinci milioane de romani.

Business report:Haiducie in Parlament: Scad taxele pentru masini cu motoare mari, cresc pentru cele cu motoare cu cilindree mica; Inoctombrie 2017: romanii au cumparat mai putin cu mai multi bani;Split TVA - lovitura de teatru: Institutiile publice, sing

Romgaz va primi o finantare de pana la 321 milioane lei, pentru noua centrala termoelectrica de la Iernut. Pentru Romania, proiectul reprezinta cea mai mare investitie publica in energie conventionala din ultimii 20 de ani. Termocentrala pe gaze de la Iernut va fi finalizata la sfarsitul anului 2019. Unu din doi romani ar accepta un job mai slab platit, daca i-ar aduce mai mult timp liber si mai putin stres. Circa 55% din romani spun ca ar accepta un loc de munca mai prost platit, daca acest lucru le-ar aduce mai mult timp liber si mai putin stres.

Business report: Premiera istorica, importurile lunare au depasit 7 miliarde de euro;Agricultura si ITC, proportii similare de aport la PIB;Schimbare de filosofie la Transporturi. Bugetul pe 2018 la autostrazi si cai ferate, realist sau insuficient?

Schimbare de filosofie la Transporturi. Bugetul pe 2018 la autostrazi si cai ferate, realist sau insuficient?Bugetul pe 2018 al Transporturilor este dezastruos pentru investitii, spune un deputat USR care apreciaza ca. Reactia mediului de afaceri la modificarile legilor justitiei. Romanian Business Leaders RBL), cea mai importanta organizatie antreprenoriala din Romania, condamna graba si modul in care legi organice, care stau la.

VIDEO ANIS: Mai putine angajari din 2018 in firmele IT din Romania. Ne intoarcem cu 5-10 ani in urma

Recentele masuri fiscale mutarea contributiilor de la angajator la angajat si impozitul pe cifra de afaceri pentru firmele cu venituri sub 1 milion de euro) ar putea aduce scaderi de salarii in IT si mai putine angajari in 2018, este de parere presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii din Romania: Problema noastra nu este sa facem IT-stii asistati social, ci este despre cum facem ca un domeniu care aduce bani si faima Romaniei sa creasca mai departe.

VIDEO Localitatea din Romania sufocata de gunoi. Viseaza de 10 ani sa devina statiune de interes national

Platoul Padina-Pestera din Muntii Bucegi ar putea deveni statiune turistica de interes national, conform unui proiect lansat in dezbatere publica de Ministerul Turismului.

(P) Vanzarile bateriilor ROMBAT au atins pragul maxim din ultimii 10 ani

ROMBAT este parte a grupului sud-african METAIR Investments Limited, al treilea producator de pe piata de baterii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. 2017 a reprezentat al treilea an consecutiv de crestere a vanzarilor bateriilor ROMBAT, luna.

S-au cunoscut si s-au logodit fara sa stie de fapt un detaliu incredibil. Nimeni nu si-a dat seama decat dupa 10 ani

Doi tineri logoditi au descoperit, din intamplare, ca s-au intalnit si.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )