Libnet.ro
UNICEF

08:45

Business report:Hidroelectrica va lista 10% din actiuni, dupa ce statul i-a luat 655 milioane lei dividende suplimentare;De ce s-a blocat licitatia pentru 400 de autobuze noi de la Bucurest;Ce risca o tara care intra nepregatita in zona euro si ce risca

Hotnews Hotnews,
 Business report:Hidroelectrica va lista 10% din actiuni, dupa ce statul i-a luat 655 milioane lei dividende suplimentare;De ce s-a blocat licitatia pentru 400 de autobuze noi de la Bucurest;Ce risca o tara care intra nepregatita in zona euro si ce risca

Efect de domino in economie: Firmele, soferii si statul achita nota de plata a transferului contributiilor. Trecerea contributiilor de la angajator la angajat aduce un efect de. BNR isi extinde sistemul de control pentru accesul in cladirea din strada Doamnei, contractul de peste 1 milion de lei fiind incheiat cu RASIROM. Banca Nationala a Romaniei va plati peste un milion de lei pentru extinderea sistemului de. continuă pe Hotnews

Ministrul Energiei anunta listarea a 10% din Hidroelectrica

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca a prezentat saptamana trecuta o nota de informare in Guvern privind listarea a 10% din actiunile Hidroelectrica, procentul fiind redus de la 15%, cat se propusese initial, potrivit Agerpres. Intentionam, in primul rand, sa facem listarea. Am facut o nota de informare in Guvern acum o saptamana cu intentia de schimbare, a afirmat ministrul Energiei, intrebat de presa care sunt intentiile Ministerului privind Hidroelectrica.

Ministrul Energiei anunta listarea a 10% din Hidroelectrica

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca a prezentat saptamana trecuta o nota de informare in Guvern privind listarea a 10% din actiunile Hidroelectrica, procentul.

Ministrul Toma Petcu a anuntat listarea a 10% din actiunile Hidroelectrica

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a anuntat listarea a 10% din actiunile Hidroelectrica, procentul fiind redus de la 15% cat se propusese initial.

HP va concedia cel putin 5.000 de angajati, 10% din personalul companiei

Gigantul IT Hewlett Packard intentioneaza sa concedieze cel putin 5. 000 de angajati, ceea ce reprezinta 10% din personalul companiei, in cadrul unui efort de a reduce costurile pentru a face fata concurentei, au declarat surse apropiate situatiei, potrivit Bloomberg.

HP Enterprise va concedia cel putin 5.000 de angajati, 10% din personalul companiei

Gigantul IT Hewlett Packard Enterprise intentioneaza sa concedieze cel putin 5. 000 de angajati, ceea ce reprezinta 10% din personalul companiei, in cadrul unui efort de a reduce costurile pentru a face fata concurentei, au declarat surse apropiate situatiei, potrivit Bloomberg.

Business report: Romania - pe tobogan la venituri publice ca pondere in PIB: Cum consumi mai mult si traiesti mai prost; Progrese mari pe santierele patriei. In ultima luna s-a dublat ritmul executie pentru unele autostrazi; Soferii pot achita rovinieta

Asigurarea obligatorie a locuintei va acoperi si riscul de incediu si furtuna. Polita se va scumpi. Vicepresedintele ASF, Cornel Coca Constantinescu, a declarat. Fondurile europene, americane si asiatice vor fi printre principalii cumparatori de proprietati romanesti in urmatorul an. Investitorii imobiliari din Europa de Vest.

Robu: Timisoara primeste 10% din suma solicitata pentru interventii dupa furtuna, altii un milion de euro pentru biserici

Primarul Nicolae Robu a declarat vineri ca Timisoara a fost din nou discriminata de Guvern, intrucat desi a fost cea mai afectata localitate de furtuna de duminica, a primit cei mai putini bani, deoarece premierul Mihai Tudose i-a cerut ca solicitarile sa se limiteze strict la scoli si spitale, in timp ce alte localitati au primit mult mai mult, inclusiv pentru biserici, relateaza Agerpres.

23 septembrie 2017, Ziua Apocalipsei? Fenomenul care se intampla din nou dupa 6.000 de ani

Teoreticienii Bibliei sustin cu tarie ca sambata va fi ziua finala, fiindca, pentru prima oara dupa aproximativ 6. 000 de ani constelatiile si planetele se vor alinia astfel incat se va.

Greva la chioscurile din Capitala, dupa un conflict cu Baluta

Reprezentantii Asociatiei Difuzorilor de Presa ADPR) din Bucuresti au anuntat ca vor face greva generala, astazi, urmand ca la chioscurile de presa din Capitala sa nu mai fie vandute ziare, acestia acuzandu-l pe primarul sectorului 4, Daniel Baluta, ca a refuzat sa le innoiasca avizele de functionare si ca doreste sa ii scoata in afara legii, potrivit unei surse din presa.

Drumul catre Brasov, BLOCAT la iesirea din Azuga dupa un GRAV accident (FOTO)

Traficul rutier este oprit pe DN1, sambata dimineata, la iesirea din Azuga catre Predeal, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autoturisme. La aceasta ora, in judetul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )