Libnet.ro
UNICEF

10:30

Business report: O manevra suspecta - desfiintarea ASF. Economist: Se doreste crearea a trei vaci de muls; Eurostat: Romania, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana in luna februarie; Statele Unite ar putea aloca un milliard de dolari

Hotnews Hotnews,
 Business report: O manevra suspecta - desfiintarea ASF. Economist: Se doreste crearea a trei vaci de muls; Eurostat: Romania, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana in luna februarie; Statele Unite ar putea aloca un milliard de dolari

Actiunile Bancii Transilvania si BRD revin in topul volumelor. Pentru a 2-a sesiune consecutiva, indicii principali. Jumatate din dobanda incasata de banci acopera costurile operationale, marja de profit este o optime. Bancile ar recupera in 5 ani taxa pe active incasata de stat 1 an. Structura pretului creditelor este incarcata preponderent de costurile operationale. continuă pe Hotnews

O manevra suspecta - desfiintarea ASF.Economist: Se doreste crearea a trei vaci de muls

Proaspatul proiect de desfiintare a Autoritatii de Supraveghere Financiara si reinfiintarea celor trei comisii care l-au format in 2013, poate avea drept scop crearea a trei vaci de muls, numai bune de capusat, a declarat pentru Adevarul profesorul de economie Cristian Paun.

PROIECT DE LEGE PENTRU: Desfiintarea ASF si revenirea la vechile structuri de supraveghere

Scopul unirii CNVM, CSA si CSSPP intr-o singura entitate a fost de a facilita si transfera sectoarele pietei de capital, a asigurarilor si a pensiilor private in competenta BNR, potrivit initiatorilor proiectului Trei deputati ALDE au initiat un proiect de lege prin care doresc desfiintarea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si revenirea la cele trei structuri care supravegheau anterior piata de capital, pensiile private si asigurarile, respectiv Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare CNVM), Comisia de Supraveghere a Asigurarilor CSA) si Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private CSSPP).

PROIECT DE LEGE: Desfiintarea ASF si revenirea la vechile structuri de supraveghere

Trei deputati ALDE au initiat un proiect de lege prin care doresc desfiintarea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si revenirea la cele trei structuri care supravegheau anterior piata de capital, pensiile private si asigurarile.

Proiect de lege pentru desfiintarea ASF si reinvierea CNVM

Deputatii ALDE Daniel Olteanu, Adrian Mocanu si Alexandru-Stefan Baisanu au initiat un proiect de lege prin care vor desfiintarea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si reinfiintarea fostelor autoritati care supravegheau sectorul financiar.

ALDE spune ca nu sustine proiectul de lege pentru desfiintarea ASF, chiar daca a fost initiat de proprii deputati

Alianta Liberalilor si Democratilor ALDE) se delimiteaza categoric de orice tentativa de a destructura Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), transmit reprezentantii partidului intr-un drept la replica adresat Wall-Street. ro, dupa.

ALDE cere desfiintarea ASF, care gestioneaza si piata pensiilor private

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) cea care reglementeaza si supravegheaza piata pensiilor private, cea a asigurarilor si pe cea de capital, ar putea fi desfiintata, la propunerea a trei deputati ALDE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )