Libnet.ro
UNICEF

16:45

Business report: Ministerul Justitiei, ramas fara bani si amenintat cu proteste: institutia nu a platit onorariile avocatilor din oficiu; Banii de la Buget pentru Culte s-au triplat n ultimii 10 ani. Peste 5,7 miliarde de lei, din 90 pna azi, din care 1,

Hotnews Hotnews,
 Business report: Ministerul Justitiei, ramas fara bani si amenintat cu proteste: institutia nu a platit onorariile avocatilor din oficiu; Banii de la Buget pentru Culte s-au triplat n ultimii 10 ani. Peste 5,7 miliarde de lei, din 90 pna azi, din care 1,

Castelul de poveste care se inchiriaza cu 100 de euro. Localizat in regiunea Abruzzo, castelul de poveste a fost recent. Majorari de capital la companiile municipale. Bucurestiul, pregatit pentru calamitati cu noi cimitire. Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) urmeaza sa majoreze. continuă pe Hotnews

Document prezentat de Victor Ponta: Ministerul Justitiei a atras atentia Guvernului ca OUG privind nfiintarea fondurilor suverane ar fi neconstitutionala

Ministerul Justitiei a atras atentia Guvernului asupra caracterului neconstitutional al proiectului de Ordonanta de Urgenta privind infiintarea fondurilor suverane de dezvoltare si investitii, potrivit unui document semnat de ministrul finantelor, Eugen Teodorovici, document publicat de Victor Ponta pe contul sau de Facebook. Victor Ponta sustine, totodata, ca Liviu Dragnea a fost abordat inca din 2016 de grupuri de interese economice din afara tarii care si-au aratat interesul in a prelua aceste companii fara insa sa participe cu bani la listari sau privatizari.

Ministerul Justitiei a semnalat: OUG pentru Fondul Suveran este neconstitutionala

Fostul premier Victor Ponta publica o informare care ar fi fost prezentata in sedinta de Guvern ieri, potrivit careia Ministerul Justitiei a avertizat ca ordonanta de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii este neconstitutionala, scrie News. ro.

VICTOR PONTA, NOI DEZVALUIRI: Ministerul Justitiei a semnalat: OUG pentru Fondul Suveran este neconstitutionala

ACTUALIZARE: Fondul Suveran de Investitii, cel mai mare jaf din avutia Romaniei Presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca OUG privind aprobarea cadrului legal de infiintare a fondurilor suverane de investitii ridica probleme de constitutionalitate si adauga ca prin crearea acestor fonduri se are in vedere realizarea mai multor obiective contrare intereselor strategice ale Romaniei. ------ Fostul premier Victor Ponta publica o informare care ar fi fost prezentata in sedinta de Guvern ieri, potrivit careia Ministerul Justitiei a avertizat ca ordonanta de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii este neconstitutionala, scrie News. ro.

Olt: Sase localitati au ramas fara curent electric dupa prima ninsoare

Sase localitati din judetul Olt au ramas fara energie electrica dupa ninsoarea si vantul din noaptea de duminica spre luni. Mai precis, luni, la 8. 043 de consumatori din localitatile Orlea, Gura.

Clinica de Oncologie a Spitalului Judetean Mures a ramas fara singurul aparat de radioterapie din judet

Clinica de Oncologie a Spitalului Clinic Judetean din Mures a ramas fara singurul aparat de radioterapie existent in judet, ca urmare a unei defectiuni ce va putea fi remediata in cel putin o saptamana, in acest timp pacientii cu probleme urgente fiind indrumati spre alte centre medicale, a declarat managerul spitalului, medicul Dan Simplaean.

Tudorel Toader: imi fac treaba pana in ultima clipa la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat vineri ca isi va face treaba pana in ultima clipa la conducerea ministerului. Nu eu particip la decizia privind cine, cand si de ce va fi remaniat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )