Libnet.ro
UNICEF

10:45

Business report:Romnia are al treilea cel mai mic salariu minim din UE. Ce tara am depasit n ultimul an; CFR SA a lansat procedura simplificata online pentru serviciul de urmarire speciala Pod Constanta

Hotnews Hotnews,
 Business report:Romnia are al treilea cel mai mic salariu minim din UE. Ce tara am depasit n ultimul an; CFR SA a lansat procedura simplificata online pentru serviciul de urmarire speciala Pod Constanta

ANCOM: 4,8 milioane de conexiuni la internet fix. Crestere de 13% in mediul rural. Desi internetul mobil asigura nevoia de a avea acces la informatiile online oricand si. 000 de apartamente s-au debransat, dar 2. 000 au revenit, in sase luni. in Bucuresti, s-au intors la RADET mai multi decat au plecat. La finalul anului trecut, mai erau. continuă pe Hotnews

Romania are al treilea cel mai mic salariu brut pe economie

Dintre cele 20 de state membre care au un salariu minim stabilit la nivel national, Romania are al treilea cel mai mic salariu brut pe economie 416 EUR), dupa Bulgaria 261 EUR) si Lituania 400 EUR), conform unui studiu realizat de KPMG pentru anul 2018.

ROMANIA, al treilea cel mai mic SALARIU MINIM pe economie din UE

Romania se numara printre statele membre UE cu cel mai mic salariu minim brut pe economie 416 EUR), ocupand a treia pozitie in acest top negativ, dupa Bulgaria 261 EUR) si Lituania 400 EUR), potrivit KPMG. La.

KPMG: Romania are al treilea cel mai mic salariu minim brut pe economie din UE, insa la net a ramas in urma

Romania a urcat un loc in clasamentul european in functie de salariul minim pe economie in 2018, insa ca urmare a artificiu-lui legat de mutarea contributiilor de la angajator la agajat. Tara noastra are, incepand in acest an, al treilea.

KPMG: Salariul minim din Romania, al treilea cel mai mic din UE in 2017. Pe ce loc suntem la taxare

O analiza facuta de KPMG arata ca, in topul celor mai mici salarii minime, Romania este surclasata doar de Bulgaria si Lituania, dar cota de impozitare ne plaseaza deasupra Marii Britanii.

ANAF, super-oferta la masini confiscate. Cel mai mic pret de pornire: 1.500 de lei

Esti in cautarea unei masini, dar nu ai bani pentru a achizitiona una noua? Cei de la ANAF scot la licitatie mai multe autoturisme la preturi incredibil de mici. Totul se intampla in Brasov, dar si in.

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Barbatul are 101 ani

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Vorbim despre un cioban din Valea Jiului care are 101 ani si a decis intr-un final sa se retraga din activitate. Baciul Stefan Gros este un personaj.

Cel mai nou sondaj Avangarde. Rezultate surprinzatoare

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, cel mai recent sondaj Avangarde. Sondajul are o marja de eroare de 3%, a fost incheiat pe 16 mai, au fost 1047 de persoane.

Cel mai mare Bookfest din istorie ncepe pe 30 mai

O experienta extraordinara ii asteapta pe vizitatorii celei de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest, care anul acesta va avea loc in perioada 30 mai - 3 iunie, in cel mai mare spatiu expozitional de la Romexpo, pavilionul B2. Standuri considerabil mai mari decat in anii trecuti, deci si o oferta de carte mult mai diversa, cu reduceri considerabile de pret, precum si mai multe spatii de evenimente gandite astfel incat sa ajute publicul sa se bucure de cele mai diverse lansari de carte ale celor peste 150 de expozanti si ale Invitatului de Onoare, Statele Unite ale Americii. Vor fi circa un milion de carti la aceasta editie, cu reduceri care merg pana la 80% din pretul de coperta, cateva sute de evenimente, proiectii de filme si lansari de carte de care publicul se poate bucura in cele cinci zile de Bookfest, toate desfasurate pe o suprafata expozitionala cu circa 50% mai mare decat la oricare dintre editiile anterioare.

Croazierele cu vaporul n cel mai spectaculos defileu al Dunarii au fost reluate

Croazierele cu vaporul in Clisura Dunarii, cel mai spectaculos defileu al fluviului, au fost reluate, de sambata, traseul fiind stabilit pentru doua ore, iar un bilet costa 40 de lei pentru adulti si 20 de lei pentru copii, transmite Mediafax.

Premiera pentru Laserul de la Magurele A fost testata functionarea ntregului sistem, la o putere intermediara care l face cel mai puternic din Europa

Punct de cotitura in proiectul laserului de la Magurele: astazi a fost testata pentru prima data functionarea intregului sistemul de laseri, iar rezultatele sunt excelente, a declarat pentru HotNews. ro directorul ELI-NP, Nicolae Zamfir. Testarea s-a facut pe o putere intermediara, de 3 PW, care face insa ca Romania sa aiba in acest moment cel mai puternic laser din Europa, a afirmat oficialul. Obiectivul de 10 PW este planificat sa fie atins in februarie anul viitor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )