Libnet.ro
UNICEF

17:15

Buzaul va fi primul judet din Romania cu toate scolile complet digitalizate

Adevărul Adevărul,
Buzaul va fi primul judet din Romania cu toate scolile complet digitalizate

Buzaul va fi primul judet din Romania complet digitalizat la nivel scolar, dupa ce a fost desemnat castigator in cadrul unui proiect pilot desfasurat de catre Ministerul Educatiei Nationale. in urma unei finantari europene de peste 25 de milioane de euro, toate unitatile de invatamant urmeaza sa fie dotate cu echipamente IT de ultima generatie. continuă pe Adevărul

Primul aeroport din Romania dotat cu benzinarie pentru masini electrice. incarcarea este gratuita

Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara este primul aeroport din Romania dotat cu statie de incarcare rapida a masinilor electrice. Statia, realizata de Enel Energie, permite incarcarea simultana a trei masini electrice. Energia este gratuita, dar s-a stabilit un termen limita pentru oferta.

INTERVIU Toomas Ilves, fost presedinte al Estoniei: Pana in 1999 am conectat toate scolile la internet. A fost important ca am pus copiii in fata computerului si multi imi spun si acum ca au inceput un business datorita acelui program

In Estonia toate scolile aveau internet inca de acum 18 ani si acel program i-a inspirat pe multi sa creeze companii, dupa ce au luat contactul cu calculatorul, a spus intr-un interviu pentru HotNews, Toomas Ilves, fost presedinte al Estoniei intre 2006 si 2016. In interviu puteti citi despre influenta Rusiei pe Facebook, despre vulnerabilitatea aparuta in e-guvernarea estoniana si despre tara care a inspirat Estonia sa devina un exemplu pentru ideea de digitalizare. Toomas Hendrik Ilves a fost prezent la Bucuresti la evenimentul Microsoft Summit.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

Un deputat dezvaluie! SUMA COLOSALA pe care multinationalele o scot anual din Romania

Legal, dar nu moral! in fiecare an, multinationalele scot din Romania miliarde de euro prin inginerii financiare discutabile, sustine deputatul independent Remus Borza, citat de Digi24. Toata.

O singura biserica din Romania poarta hramul acestui sfant. Despre cine este vorba

Singurul locas de cult din Romania ce il are ca ocrotitor spiritual pe Sfantul Grigorie Palama si-a sarbatorit miercuri hramul. Situata in campusul Universitatii ,,Politehnica,.

Forumul Judecatorilor din Romania: Raportul MCV obliga Parlamentul sa renunte la modificarea legilor justitiei fara sa tina seama de punctul de vedere al CSM

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania arata ca Raportul Comisiei Europene din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare este extrem de critic si cere abandonarea imediata a proiectelor succesive de modificare a legilor justitiei promovate prin Ministerul Justitiei si prin Parlament, cu ignorarea avizelor Consiliului Superior al Magistraturii si a pozitiei ferme a corpului magistratilor.

Schimbari majore. invatamantul din Romania va avea 15 clase obligatorii!

Propunenere cel putin socanta a mai multor senatori si deputati PSD si UDMR. Parlamentarii vor ca invatamantul din Romania sa aiba 15 clase obligatorii, scrie.

Padurile din Romania primesc o noua sansa. Peste 20.000 de arbori au fost plantati in comuna Poieni-Solca din Suceava - VIDEO

Padurile din Romania primesc o noua sansa. Peste 20. 000 de arbori au fost plantati in comuna Poieni-Solca din Suceava pe o suprafata forestiera degradata. 100 de voluntari s-au alaturat proiec.

Lovitura pentru Vladimir Plahotniuc: Oligarhul moldovean a intrat in vizorul procurorilor DIICOT din Romania

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc a intrat in vizorul procurorilor DIICOT din Romania. Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova este cercetat pentru constituire a unui grup infractional,.

VIDEO Judetele din Romania unde puteti gasi produse traditionale atestate. Brasovul are 169

Pana sa ajungem sa atestam cat mai multe produse alimentare la nivel de top in Uniunea Europeana, ne miscam ceva mai bine la capitolul traditionale. Judetul Brasov are 169 de produse atestate traditional si este pe primul loc in top.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )