Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cafeaua din comert care te imbolnaveste cu bacterii si mucegaiuri. Toti romanii o consuma zilnic

Playtech Playtech,
Cafeaua din comert care te imbolnaveste cu bacterii si mucegaiuri. Toti romanii o consuma zilnic

Ieftina, usor de gasit, la orice colt de strada, statie de metrou sau cladire de birouri, cafeaua de la aparatele automate poate fi mai periculoasa pentru sanatatea consumatorului decat ne-am imagina. Din nefericire, specialistii trag un semnal de alarma ingrijorator: acest tip de cafea ne poate imbolnavi! Toti romanii o consuma zilnic, chiar si acasa! . continuă pe Playtech

Condimentul din bucatarie care iti provoaca foame, tot timpul. Greseala majora pe care toti romanii o fac

Un anumit condiment cu care cei mai multi exagereaza in preparate nu ti aduce deloc beneficii. Ce greseala majora fac gospodinele de dragul placerilor si obiceiurilor celor dragi? Acestea prepara mancarurile la comanda membrilor familiei, dar trebuie sa foloseasca diferit un ingredient. Ingredientul din bucatarie care iti provoaca mereu foame. Gospodinele trebuie sa renunte la .

Noua Casa 2020. Oferta completa de la banca! E singura din Romania care face asta pentru romani

Inca o banca a dat startul inscrierilor pentru programul guvernamental Noua Casa, primind, in toate unitatile sale, cereri pentru credite. Clientii care doresc sa cumpere o locuinta vor beneficia de un DAE de 4,75%. Mai multe detalii, in continuare. Noua Casa. O alta banca isi anunta oferta Banca Romaneasca si-a anuntat oferta pentru programul Noua .

Cladirile istorice din Romania care au fost scoase la vanzare. Costa 5 milioane de euro

Romania Sothebys International Realty a scos la vanzare trei cladiri istorice din Cluj-Napoca, respectiv Oradea si Timisoara, ce duc in spte istoria a secole de existenta si construite pe actualul teritoriu al Romaniei inca din perioada de dinainte de Primul Razboi Mondial, valorand cinci milioane de euro. Poarta Vieneza din Cluj-Napoca Aceasta cetatuie din Cluj .

Primele imagini din trenul care leaga Gara de Nord de Aeroportul Otopeni

Antena 3 a difuzat imagini din trenul care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. Lucrarile la cea mai noua ruta feroviara sunt aproape gata.

Primele imagini din trenul care face legatura intre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

Antena 3 a difuzat imagini din trenul care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. Lucrarile la cea mai noua ruta feroviara sunt aproape gata.

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

Alimentele perfecte care nu ingrasa deloc. Toti romanii ar trebui sa le consume

Se stie ca toate alimentele au un continut caloric, adica au valoare energetica. Chiar si asa, exista alimente cu un continut scazut de calorii, cel mai adesea de pana la 30 kcal la 100 de grame. Alimentele perfecte care nu ingrasa deloc Se spune ca acestea sun calorii negative, intrucat organismul consuma mai multa energie .

Trezoreria SUA a sanctionat persoane din Iran care au efectuat atacuri cibernetice de amploare la nivel global

Departamentul Trezoreriei Statelor Unite a impus joi sanctiuni grupului de hacking Advanced Persistent Threat 39 APT39), unor 45 de persoane asociate acestuia si unei companii paravan din Iran. Guvernul Iranului, aflat in spatele companiei paravan Rana Intelligence Computing Company Rana), a desfasurat pe parcursul anilor o campanie malware care avut ca tinta dizidenti iranieni, jurnalisti si companii internationale din sectorul calatoriilor, potrivit unui comunicat al institutiei americane, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )