Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cafeaua de weekend. Subiectele saptamnii. Bonus: Cele mai mari gafe n istoria predictiilor hitech. Cum se boteaza un medicament? Cele mai ciudate 15 recorduri mondiale. TEDx: Daca am nlocui politicienii cu oameni alesi la ntmplare?

Hotnews Hotnews,
 Cafeaua de weekend. Subiectele saptamnii. Bonus: Cele mai mari gafe n istoria predictiilor hitech. Cum se boteaza un medicament? Cele mai ciudate 15 recorduri mondiale. TEDx: Daca am nlocui politicienii cu oameni alesi la ntmplare?

Evenimentele vin, trec si apoi se uita, fiind inlocuite in memoria de scurta durata cu alte evenimente. De aceea, va propunem o sinteza saptamanala cu cele mai interesante evenimente de la noi si din lume, cel putin cu cele care ne-au retinut noua atentia. O colectie de texte pe care sa le puteti savura in fiecare sambata la cafeaua de dimineata. Lectura placuta!. continuă pe Hotnews

Huawei a depasit Apple si a trecut pe locul doi in topul producatorilor de smartphone-uri cu cele mai mari volume de vanzari

Samsung si Apple au fost pentru foarte multa vreme cele mai importante nume pe piata mondiala de smartphone-uri, de departe, lasand concurenta in urma.

Doua dintre cele mai mari companii cu actionariat romanesc: Listare pe bursa? Ne gandim, dar poate mai tarziu!

Chiar daca ideea listarii nu mai reprezinta o sperietoare pentru antreprenorii romani, acestia nu se grabesc sa anunte deschiderea companiilor catre investitorii de pe bursa. Reprezentantii Fan Courier si Farmec, doi jucatori importanti.

iNCEPE PARJOLUL! Cele mai mari TEMPERATURI de pana acum! Se topeste asfaltul! (VIDEO)

Vremea se schimba, iar sambata si duminica ne vom bucura de soare si temperaturi de maxim 30-34 grade. Va fi o vreme predominant frumoasa in tara, cu cer variabil, innorari trecatoare, in zona.

Huawei a depasit Apple si a devenit al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume

Samsung si Apple au fost pentru foarte multa vreme cele mai importante nume pe piata mondiala de smartphone-uri, de departe, lasand concurenta in urma.

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie: Am omorat multi oameni, nu 4-5-6

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie. Barbatul are 100 de ani si este fost lider al mafiei italiene. Sonny Franzese face parte din celebra familie Colombo si a fost renumi.

Alexia Eram, despre singurul dezavantaj de a fi fata Andreei Esca, despre relatia cu mama ei si cele mai bune sfaturi pe care i le-a dat

Alexia Eram 18 ani) a vorbit despre ce inseamna sa fie fiica uneia dintre cele mai cunoscute persoane din Romania, prezentatoarea TV Andreea Esca, dar si despre relatia cu mama ei.

Peste 1.200 locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. in ce tara sunt cele mai multe posturi si ce meserii se cauta

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 217 locuri de munca vacante pentru romanii care dores sa lucreze peste granite. cele mai multe slujbe sunt disponibile in Olanda pentru muncitori in gradinarit, manipulanti marfa si culegatori de fructe si legume.

Cele mai bune oferte la centrale termice de la eMAG

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi.

Cele mai bune bancuri cu militari. Ce-i spune unui general sotia aflata pe patul de moarte

Militarii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Va prezentam o selectie cu cele mai amuzante bancuri facute pe seama lor.

Ivanka Trump: Despartirea familiilor de imigranti, unul dintre cele mai rele momente de la inceputul presedintiei

Fiica presedintelui american, Ivanka Trump, s-a distantat in mod clar joi de tatal sau, catalogand despartirea familiilor de imigranti care au intrat clandestin in Statele Unite drept unul dintre cele mai rele momente pe care le-a trait de la inceputul presedintiei lui Donald Trump, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )