Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cahill trimite un mesaj ingrijorator despre accidentarea lui Halep

Online Sport Online Sport,
Cahill trimite un mesaj ingrijorator despre accidentarea lui Halep

Antrenorul Darren Cahill ofera vesti de ultima ora in legatura cu starea de sanatate a Simonei Halep dupa accidentarea suferita in meciul cu Destanee Aiava din primul tur la Australian Open. continuă pe Online Sport

Cahill trimite un Tweet ingrijorator despre accidentarea lui Halep

Antrenorul Darren Cahill ofera vesti de ultima ora in legatura cu starea de sanatate a Simonei Halep dupa accidentarea suferita in meciul cu Destanee Aiava din primul tur la Australian Open.

Detalii despre accidentarea Simonei Halep: Are dureri mai mari decat la entorsa suferita in meciul cu Elina Svitolina, din finala de la Roma

Simona Halep a efectuat un RMN dupa accidentarea suferita in timpul partidei cu Destanee Aiava, din turul intai de la Australian Open, iar acesta nu a scos la iveala vreo ruptura a vreunui ligament. Sunt insa si vesti mai putin bune: zona este in continuare inflamata, iar durerile pe care le resimte Simona sunt conform lui Darren Cahill) mai mari decat cele pe care le-a simtit dupa entorsa suferita in finala de la Roma, contra Elinei Svitolina.

Tiriac, omul care aduce vestea buna despre accidentarea lui Halep

Simona Halep a trecut printr-o sperietura zdravana in timpul meciului cu Destanee Aiava, marti, in primul tur la Australian Open si a devenit incerta pentru meciul din turul doi contra canadiencei Eugenie Bouchard.

Simona Halep, despre accidentarea la glezna: Simt ca nu este nimic rupt. Sunt obisnuita cu problemele la glezna, asa ca nu cred ca o sa ma opresc

Simona Halep a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre accidentarea la glezna suferita in setul doi al partidei cu Destanee Aiava, din prima runda a turneului de la Australian Open. Numarul 1 WTA a declarat ca diagnosticul ii va fi pus de medic, dar s-a aratat optimista in privinta starii sale de sanatate: Din experienta mea, simt ca nu este nimic rupt, dar durerea a fost mare. Sunt obisnuita cu problemele la glezna, asa ca nu cred ca o sa ma opresc, a spus Halep.

Ion Tiriac a explicat cine este de vina pentru accidentarea Simonei Halep. Pe mine ma ingrijoreaza altceva!

Simona Halep a avut parte de o accidentare urita in primul meci de la Australian Open, disputat cu australianca Destanee Aiava.

VIDEO Corespondenta din Melbourne - Ultimele vesti despre glezna Simonei Halep! Ce va face azi jucatoarea noastra la Melbourne

Simona Halep a suferit ieri o accidentare urata in meciul cu Destanee Aiava, de care a trecut in primul tur de la Australian Open.

FOTO VIDEO Corespondenta din Melbourne - Ultimele vesti despre glezna Simonei Halep! Ce face azi jucatoarea noastra la Melbourne

Simona Halep a suferit ieri o accidentare urata in meciul cu Destanee Aiava, de care a trecut in primul tur de la Australian Open.

Jurnalist australian, despre Australian Open: Halep isi va face bagajele si va fi trimisa acasa

Jurnalistii australieni cred ca Simona Halep, numarul 1 WTA, va pleca acasa dupa primul tur al Turneului Australian Open 2018, in care o va confrunta pe Destanee Aiava, locul 193 WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )