Libnet.ro
UNICEF

07:15

Caine impuscatdintr-un autoturism, pe o sosea din Maramures. Cine e soferul

Adevărul Adevărul,
Caine impuscatdintr-un autoturism, pe o sosea din Maramures. Cine e soferul

Un caine care se afla pe drumul national care leaga Maramures de Bucovina a fost impuscat sambata dintr-un autoturism care circula pe sosea. continuă pe Adevărul

Un barbat a impuscat un caine dintr-o masina, pe o sosea din Maramures. Cine e soferul FOTO

Un caine care se afla pe drumul national dintre Maramures si zona Bucovinei a fost impuscat sambata dintr-un autoturism .

CAZ REVOLTATOR: Un caine fost impuscat pe o sosea din Maramures. Un copil a fost martor la intreaga scena (FOTO)

Un nou caz de cruzime impotriva animalelor in Romania. Un caine a fost impuscat in plina strada, in Maramures. Martor la intreaga scena a fost un copil de sase ani. Asociatia Anima Pro Terra a.

Cine este soferul acestui Logan rosu de pe soseaua din Maramures. Barbatul a impuscat fara mila un caine, in mijlocul drumului

Un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a impuscat fara mila un caine, in mijlocului drumului. Incidentul s-a produs pe drumul national care leaga Maramuresul de Bucuvina. Martorii au sunat imediat la 112. Ce pedeapsa risca acum soferul? Cine este soferul care a impuscat un caine pe o sosea din Maramures Sambata, .

Scandal, in direct la Realitatea Plus. Denise Rifai l-a dat afara din emisiune. Cine este invitatul deranjant

Denise Rifai l-a dat afara din emisiune pe Radu Cristescu, dupa ce parlamentarul PSD a ridicat tonul in timpul dezbaterilor, in direct in cadrul emisiunii Legile Puterii. inainte sa ii ceara sa plece din platoul emisiunii, prezentatoarea TV l-a prevenit in legatura cu comportamentul sau. Denise Rifai l-a dat afara din emisiune pe Radu Cristescu, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )