Libnet.ro
UNICEF

07:45

Caixabank iese din actionariatul celui mai mare grup petrolier spaniol

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Caixabank iese din actionariatul celui mai mare grup petrolier spaniol

Banca spaniola Caixabank isi instraineaza detinerea de 9,4% din cel mai mare grup petrolier din tara, Repsol, ceea ce ii va genera o pierdere de 450 de milioane de euro in trimestrul al treilea din 2018. Cota Caixabank la Repsol are o valoare de piata de peste 2,5 miliarde de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Problemele pe care le infrunta fermierii din Moldova, dezbatute la cel mai mare targ agricol din regiune

Cateva mii de persoane au trecut pragul celui mai amplu eveniment din domeniul agricol organizat in Regiunea de Nord-Est, Agralim.

Emirates si Etihad Airways dezmint ca vor sa creeze cel mai mare operator aerian din lume

Compania aeriana Emirates din Golful Persic a dezmintit ca este interesata de preluarea Etihad Airways din Abu Dhabi, pentru a crea cel mai mare operator aerian din lume, transmit Reuters si site-ul tradearabia. com.

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6559 lei/euro, in crestere cu 0,09% fata de nivelul atins joi, cel mai mare nivel din 17 august pana in prezent. Joi, euro a.

HOROSCOP SAPTAMANA 24-30 SEPTEMBRIE. Luna e teribil de provocatoare, Pluto iese din retrograd

Iata horoscopul saptamanal 24-30 septembrie 2018, ultima saptamana a lunii septembrie 2018 cand a si trecut??) si prima din zodia Balantei. Este saptamana in care avem doua mari evenimente: o Luna plina teribi.

invata de la o legenda: Cele zece sfaturi ale celui mai bun maratonist din istoria omenirii pentru alergatorii amatori

Maratonul International Bucuresti e programat pentru 14 octombrie. Fie ca vreti sa participati in proba regina, fie ca intr-o cursa mai mica, indicatiile lui Eliud Kipchoge sunt extrem de importante.

Cum s-a transformat Gigi Becali al Valcii in cel mai mare colectionar privat de arta romaneasca

Un barbat bine legat, mai degraba scund decat inalt, trecut de 50 de ani, ce poarta haine lejere de vara si incaltari sport, aproape alearga pe scarile si holurile unui spital de la marginea orasului Ramnicu Valcea. intrerupe aceasta goana pentru scurte schimburi de replici cu personalul medical. Lumea il saluta scurt, respectuos, insa nu slugarnic.

Romania, tara cu cea mai mare rata de analfabeti functionali din UE, aloca mai multi bani pentru invatamantul superior decat pentru cel preuniversitar

In loc sa investeasca substantial in educatia de la baza, respectiv in ciclul prescolar, primar si gimnazial, si in pofida faptului ca are cea mai ridicata rata de analfabetism functional din Uniunea Europeana aproximativ 40%), Romania aloca mai multi bani pentru sistemul universitar. Cel putin asa arata un studiu recent, realizat de Societatea Academica din Romania SAR).

Comisia Europeana: Romania inregistreaza cea mai mare diferenta intre TVA de incasat si cea colectata efectiv

Romania pierde anual venituri de 27,55 miliarde lei, aproape 6 miliarde euro, din cauza neincasarii TVA. Vorbim de 36% din totalul veniturilor cuvenite, precizeaza Comisia Europeana in raportul VAT Gap. in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )