Libnet.ro
UNICEF

13:30

CALENDAR ORTODOX 18 MARTIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 18 MARTIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Chiril s-a nascut la Ierusalim, in anul 315 dupa Hristos, in timpul domniei imparatului Constantin cel Mare. Sfantul Chiril a fost hirotonit diacon de catre Macarie al. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 17 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Alexie a fost singurul copil al dregatorului Eufimian. Cu cat inainta in viata, cu atat crestea in sufletul lui si dorinta nemurii si a vietii vesnice. Toate bunatatile.

CALENDAR ORTODOX 16 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Sabin a trait in vremea imparatului Diocletian 284-305). Era originar din Ermuopole Egipt). Din cauza persecutiilor impotriva crestinilor, Sfantul Sabin se va retrage in munti.

Calendar ortodox, marti, 19 martie. Lor trebuie sa le spui La multi ani in aceasta zi

Calendar ortodox, marti, 19 martie. Lor trebuie sa le spui La multi ani in aceasta zi. Citeste mai mult pespynews. ro .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 18 martie. Berbecii o iau de la capat, Gemenii trebuie sa invete sa se protejeze

Iata pentruLUNI 18 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in.

HOROSCOP 18 MARTIE. Leii au impresia ca bat pasul pe loc, Racii au probleme in viata de cuplu

O zi de luni dificila pentru unele zodii, dar si cu bucurii pentru altele. Berbec Astazi este necesar sa acordati mai multa atentie perfectionarii intr-un anum.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 18 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,79; TURBIDITATE: 0,43. S2 - CLOR LIBER: 0,33 mg/l; pH.

HOROSCOP 18 martie, cu Camelia Patrascanu. Leii fac ce le dicteaza sufletul. Pestii sunt laudati de sefi

HOROSCOP 18 martie. Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 18 martie. HOROSCOP 18 martie. Astazi vom avea parte de optimism, speranta, voiosie si mult.

HOROSCOP 18 MARTIE. Taurii sunt plini de viata, Gemenii se simt rataciti

Iata horoscopul zilei de LUNI 18 MARTIE 2019; incepe o saptamana puternica, una din acele saptamani pe care cu greu le uitam sau trecem cu vederea. Multe se pot intampla acum, datorate schimbarii si.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 18 MARTIE 2019. Ai grija la ego, Luna e in Leu!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 18 MARTIE 2019; incepe o saptamana puternica, una din acele saptamani pe care cu greu le uitam sau trecem cu vederea. Multe se pot intampla acum, datorate schimbarii si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 18 martie. Vesti inedite de la meteorologi

Luni, 18 martie, vremea va fi deosebit de calda in toate regiunile, mai ales in cele sudice, estice si centrale. Cerul se va innora treptat in vestul, centrul si nordul tarii, unde spre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )