Libnet.ro
UNICEF

21:15

Calendar ortodox 24 mai. Ce sfant este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox 24 mai. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 24 mai. Sfantul Cuvios Simeon a trait in secolul al VI-lea. S-a nascut in Antiohia Siriei 522). La varsta de 6 ani ajunge in pustie, la parintele Ioan. Prin purtarea de grija a acestui parinte, s-a dat celor mai aspre nevointe de postiri, privegheri si rugaciune. continuă pe Antena3

Calendar ortodox 23 mai. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 23 mai. Sfantul Cuvios Mihail Marturisitorul a trait in secolul al IX-lea. Datorita vietii curate si feciorelnice pe care a dus-o din frageda copilarie, el a fost ales si sfintit episcop al Sinadei de catre Patriarhul Tarasie.

Calendar ortodox 22 mai. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 22 mai. Sfantul Mucenic Vasilisc a fost nepotul Sfantului Mucenic Teodor Tiron. A trait in vremea imparatului Maximian 286-305). A fost ucis pentru ca a refuzat sa aduca jertfa idolilor si pentru arderea templului inchinat lui Apolon Sfantul Vasilisc s-a rugat lui Dumnezeu, iar Acesta a trimis foc din cer si astfel a fost distrus templul si statuia idolului Apolon).

Calendar ortodox 21 mai. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Calendar ortodox 21 mai. Sfantul Constantin a fost fiul imparatului Constantius Chlorus si al Elenei. S-a nascut la 27 februarie 272, in cetatea Naissus astazi, Nis, in Serbia). Dupa moartea tatalui sau din 304, a fost proclamat imparat. Intra in conflict cu Maxentiu, fiul imparatului Maximian, pentru ca acesta dorea sa ocupe functia pe care el o detinea.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 24 mai. Berbecii sunt fertili, Fecioarele petrec timp sa se linisteasca

Horoscop. Iata pentru DUMINICA 24 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

Horoscop tarot 24 mai. Gemenii au parte de iubirea pura, Varsatorii sunt plini de energie

Horoscop tarot 24 mai. Iata mesajul zilei de DUMINICA 24 MAI 2020 pentru fiecare zodie!.

Horoscop dragoste 24 mai. Gemenii au nevoie de pace, Scorpionii se inconjoara de frumusete

Horoscop dragoste 24 mai. Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 24 MAI 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 24 mai. Taurii trebuie sa fie blanzi, Pestii sunt stralucitori

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 24 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Cum a transformat Stephen Bartlett Lakeman-Mazar Pasa ziua de 24 mai 1875 intr-o zi istorica pentru politica Romaniei Moderne

Acum 145 de ani se petrecea un eveniment care a schimbat soarta Romaniei. Undeva in Bucuresti, s-a intamplat ca mai multi oameni celebri sa lase deoparte ambitiile personale si sa treaca la treaba in interesul Romaniei. La 24 mai 1875, s-a intemeiat Partidul National Liberal.

Horoscop 24 mai. Gemenii sunt ambitiosi, Leii ucid sensibilitea cu furia din ei

Horoscop 24 mai. Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 24 MAI 2020. O zi speciala, cu Luna inca in Gemeni. Idei minunate se arata la orizont. Venus in misare retrograde, tot in Gemeni, poate aduce in viata ta pe cineva din trecut. Poate o iubire mai veche, poate cineva cu care ai lucrat la un proiect pe care l-ai abandonat din diverse motive. Nu te grabi, insa, sa iei vreo decizie. Mai bine aduna informatii ca sa stii daca va fi sau nu intelept sa continui relatia.

Horoscop rune 24 mai. Leii se bazeaza pe intuitie, Sagetatorii au de indeplinit sarcini importante

Horoscop rune 24 mai. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru DUMINICA 24 MAI 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )