Libnet.ro
UNICEF

07:30

Calendarul de masuri 2018 - 2024 pentru solutionarea supra-aglomerarii din penitenciare si a conditiilor de detentie a fost aprobat de Guvern. Este analizata masura bratarii electronice

Hotnews Hotnews,
 Calendarul de masuri 2018 - 2024 pentru solutionarea supra-aglomerarii din penitenciare si a conditiilor de detentie a fost aprobat de Guvern. Este analizata masura bratarii electronice

Ministerul Justitiei ia in calcul introducerea in legislatia penala a masurii supravegherii electronice pentru a reduce supraaglomerarea din penitenciare, decizie care ar urma sa fie luata de catre judecatori, dupa modelul pedepselor cu suspendare, arata Calendarul de masuri 2018 - 2024 pentru solutionarea supra-aglomerarii carcerale si a conditiilor de detentie care a fost aprobat an sedinta de miercuri a Guvernului, condusa de catre premierul interimar Mihai Fifor, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Calendarul de masuri 2018 - 2024 pentru solutionarea supra-aglomerarii din penitenciare si a conditiilor de detentie a fost aprobat de Guvern. Este analizata masura bratarii electronice

Ministerul Justitiei ia in calcul introducerea in legislatia penala a masurii supravegherii electronice pentru a reduce supraaglomerarea din penitenciare, decizie care ar urma sa fie luata de catre judecatori, dupa modelul pedepselor cu suspendare, arata Calendarul de masuri 2018 - 2024 pentru solutionarea supra-aglomerarii carcerale si a conditiilor de detentie care a fost aprobat an sedinta de miercuri a Guvernului.

Ministerul Justitiei promite la CEDO bratari electronice si peste 8.000 de locuri noi in puscarii

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, Calendarul de masuri 2018-2024 pentru solutionarea supra-aglomerarii carcerale si a conditiilor de detentie, in executarea hotararii-pilot pronuntate de CEDO la 25 aprilie 2017.

Compensatii financiare pentru detinutii inchisi in conditii necorespunzatoare si care nu obtin zile castig

Ministerul Justitiei intentioneaza introducerea in lege a acordarii unor compensatii financiare pentru detinutii care au executat pedepse in conditii necorespunzatoate, posibilitatea adoptarii acestei masuri fiind prevazuta in Calendarului de masuri 2018 - 2024 pentru solutionarea supra-aglomerarii carcerale si a conditiilor de detentie care a fost aprobat miercuri de Guvern.

Kaspersky Lab anunta ca a descoperit Skygofree, un program complex de urmarire pentru Android, activ din anul 2014

Cercetatorii Kaspersky Lab au descoperit un program complex pentru dispozitive mobile, activ inca din 2014 si creat pentru supraveghere cibernetica, fiind probabil un produs de securitate ofensiva. Programul, denumit Skygofree, include o functie nemaiintalnita, aceea de inregistrare audio pe baza geolocatiei victimelor, prin intermediul dispozitivelor infectate. Spyware-ul se raspandeste prin pagini web ce imita activitatea operatorilor de retele mobile.

Motivul pentru care metrourile din Paris nu opresc in anumite statii

Unii mecanici care conduc trenurile de metrou din Paris aleg sa nu opreasca in statiile din unele cartiere rau famate aflate in nord-estul Capitalei. Acest lucru se intampla pentru a-i.

BAC 2018 Modele de subiecte pentru probele scrise din vara

Absolventii de liceu care sustin in aceasta vara probele scrise ale examenului de Bacalaureat gasesc modele de subiecte pe site-uledu. ro. Fata de anul trecut, cele mai importante modificari ale examenului de Bacalaureat sunt faptul ca probele orale se vor desfasura in timpul anului scolar, in luna februarie, iar lucrarile scrise ale examenelor nationale vor fi corectate online, acasa sau in centrul de corectare, de catre profesori.

Euro 2018, Handbal (m): Debut fara emotii pentru Germania la competitia din Croatia

Echipa Germaniei, detinatoarea titlului continental, a surclasat formatia Muntenegrului cu scorul de 32-19, sambata, intr-un meci din Grupa C a Campionatului European de handbal masculin - EURO 2018 - din Croatia.

Rafael Nadal este de parere ca jucatorii cu clasament inferior si cei tineri sa primeasca mai multi bani, pentru a putea trai din acest sport

Rafael Nadal, numarul unu mondial, a declarat la Melbourne, gazda turneului Australian Open, ca este de acord ca tinerii jucatori si cei cu clasament inferior sa primeasca premii mai mari pentru a putea trai din acest sport, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )