Libnet.ro
UNICEF

22:45

Calificare cu emotii pentru Real Madrid in finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Online Sport Online Sport,
Calificare cu emotii pentru Real Madrid in finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Real Madrid, detinatoarea Champions League, s-a calificat cu mari emotii in ultimul al Mondialului Cluburilor din Emiratele Arabe Unite. continuă pe Online Sport

Tragere la sorti Liga Campionilor: Real Madrid - PSG si Chelsea - Barcelona, cele mai tari meciuri din optimi

Astazi, 11 decembrie, a avut loc la Nyon tragerea la sorti pentru optimile de finala ale Ligii Campionilor. Programul optimilor de finala: FC Basel Elvetia) - Manchester City Anglia) Bayern Munchen .

S-a stabilit prima semifinala a Campionatului Mondial de handbal. Cinci jucatoare de la CSM Bucuresti se lupta pentru un loc in marea finala

Prima semifinala a Campionatului Mondial de handbal feminin, care se desfasoara in Germania, va aduce pe teren cinci jucatoare de la CSM Bucuresti.

Romania a ratat calificarea in sferturile Campionatului Mondial de handbal feminin

Nationala de handbal feminin a Romaniei a ratat, astazi, la Leipzig, calificarea in sferturile de finala ale Campionatului Mondial, fiind invinsa in optimi de reprezentativa Cehiei, cu scorul de 28-27 14-17).

Nationala feminina de handbal a ratat calificarea in sferturile Campionatului Mondial

Nationala feminina de handbal a ratat calificarea in sferturile de finala ale Campionatului Mondial, dupa un meci dramatic cu Cehia, scor 27-28 . Tricolorele au reusit sa conduca aproape pe tot parcursul.

CM Handbal (f): Danemarca si Suedia s-au calificat in sferturile Campionatului Mondial de handbal feminin

Nationalele de handbal feminin ale Danemarcei si Suediei au obtinut si ele calificarea in sferturile de finala ale Campionatului Mondial, dupa ce au eliminat, duminica, reprezentativele Germaniei si Sloveniei, in optimi, anunta News. ro. Primele calificate ale zilei au fost Franta si Muntenegru. Romania joaca, luni, cu Cehia.

Liga Campionilor: Real Madrid vs PSG si Chelsea vs Barcelona, finalele din optimi

Luni a avut loc la Nyon Elvetia) tragerea la sorti a partidelor din optimile Champions League la fotbal. Cel mai interesant duel va fi, cel putin la prima vedere, cel dintre Real Madrid castigatoarea ultimelor doua trofee) si PSG. O alta dubla de foc: Chelsea vs Barcelona. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor din optimile C1.

S-au stabilit optimile de finala ale Ligii Campionilor. Meciuri de foc pentru Real Madrid si FC Barcelona

Astazi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea tintarului complet din optimile de finala ale Ligii Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )