Libnet.ro
UNICEF

08:00

Calin Bibart a castigat Primaria Arad cu 36% din voturi

B1 B1,
Calin Bibart a castigat Primaria Arad cu 36% din voturi

Liberalul Calin Bibart, acastigat alegerile cu 36% dintre voturi, potrivit datelor provizorii. Prim-vicepresedintele PNL Arad, Iustin Cionca, a declarat ca pana luni dimineataau fost. continuă pe B1

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine va conduce Primaria Arad

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Arad? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Marian Oprisan a pierdut functia de presedinte al CJ Vrancea, dupa 20 de ani. Catalin Toma, candidatul PNL, a castigat cu 44,4% din voturi

Infrangere dureroasa in judetul Vrancea, unde Marian Oprisan, unul dintre ultimii baroni ai PSD de pe vremea cand Adrian Nastase era premier, si presedinte al Consiliului Judetean de 20 de ani, si-a.

Mihai Fifor pierde alegerile pentru Primaria Arad in fata candidatului PNL, Calin Bibart

Fostul ministru PSD Mihai Fifor a pierdut alegerile locale pentru Primaria Arad, in fata candidatului PNL liberalul Calin Bibart. infrangerea a fost anuntata chiar de catre Mihai Fifor pe pagina de Facebook:.

Liberalul Catalin Bibart castiga un nou mandat la Primaria Arad. Mihai Fifor a obtinut doar locul 3

Fostul ministru de Interne Mihai Fifor, candidatul PSD la functia de primar al municipiului Arad, s-a clasat pe locul al treilea, primul loc fiind ocupat de actualul edil, Calin Bibart PNL). Fifor si-a recunoscut ingrangerea si a declarat ca a avut o campanie electorala frumoasa.

Ion Doldurea a castigat Primaria Caracal, PSD are majoritate in consiliul local

Omul de afaceri Ion Doldurea a castigat Primaria Caracal cu aproape 3. 000 voturi peste urmatorul clasat, candidatul PNL.

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat primaria Brasov cu peste 40%

Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat Primaria municipiului Brasov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, in viitorul legislativ local urmand sa aiba mandate trei forte politice - Alianta USR PLUS si PNL - cu un numar egal de voturi si PSD, releva datele AEP Brasov.

Motorul Bolojan: PNL a castigat Primaria Oradea, majoritatea in Consiliul Local, presedintia si majoritatea in CJ, plus 48 de Primarii in judet-UPDATE

Candidatul PNL pentru functia de primar in Oradea, FLorin Birta, a castigat detasat alegerile, conform numararii paralele a voturilor, obtinand 70,09% din voturi in 114 din 145 de sectii. Numaratoarea paralela il indica pe Ilie Bolojan drept noul presedinte al Consiliului Judetean Bihor.

ALEGERI LOCALE 2020 Florentin Pandele a castigat detasat alegerile locale din Voluntari

Florentin Pandele, a castigat detasat Primaria Voluntari, cu 71% din voturi, in conditiile unei prezente de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de BEC.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5!

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5! Contracandidatul sau si-a recunoscut infrangerea in urma cu putin timp.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )