Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu, achitat definitv in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa

Adevărul Adevărul,
Calin Popescu Tariceanu, achitat definitv in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat definitiv, luni, pe presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu a fost achitat definitiv in dosarul de marturie mincinoasa

Calin Popescu Tariceanu a fost achitat definitiv in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata luni sear.

Luni este zi decisiva pentru Calin Popescu Tariceanu. Magistratii dau verdictul in dosarul pentru marturie mincinoasa

Luni este zi decisiva pentru Calin Popescu Tariceanu. Magistratii dau verdictul dupa mai multe amanari. in prima instanta, presedintele Senatului va fi achitat pe fond pentru marturie mincinoasa. La.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa ce a fost achitat definitiv de iCCJ: Bucuria mea este umbrita

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni seara, la Sinteza zilei, dupa ce a aflat ca a fost achitat de iCCJ, ca bucuria sa este umbrita de faptul ca multi alti romani aflati in aceeasi situatie nu si-au.

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, chemati de Liviu Dragnea la o sedinta de URGENTA

Prim-ministrul, Viorica Dancila, si Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au fost chemati la o sedinta a coalitiei de catre Liviu Dragnea, relateaza stiripesurse. ro. Sedinta are loc chiar la.

Calin Popescu Tariceanu, tentat sa se uite la Game of Thrones

Game of Thrones/Urzeala tronurilor face noi adepti chiar si la final. Unul dintre ei ar putea fi chiar presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. De cateva zile, peste tot pe unde ma uit, fie pe.

Tariceanu, achitat definitiv in dosarul de marturie mincinoasa

Magistratii instantei supreme au decis, luni seara, sa-l achite pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in dosarul in care a fost acuzat de DNA de marturie mincinoasa, fiind mentinuta, astfel, decizia din prima instanta. Decizia este definitiva.

Tariceanu, achitat in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa

Instanta suprema a decis achitarea lui Calin Popescu Tariceanu. Este mentinuta, astfel, decizia din prima instanta. Astfel, seful Senatului este absolvit definitiv de acuzatia de marturie mincinoasa. Procurorii spuneau ca, prin declaratiile sale, i-ar fi impiedicat sa afle adevarul in privinta modului in care s-au retrocedat parti din padurea Snagov si Ferma Baneasa. La ultima [] .

Instanta suprema l-a achitat pe Tariceanu in dosarul de marturie mincinoasa

40 - Calin Popescu-Tariceanu, achitat in dosarul retrocedarii fermei Baneasa. Tariceanu eraacuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Decizia este.

Zi cruciala pentru Calin Popescu Tariceanu: Curtea Suprema ar putea pronunta luni sentinta finala in dosarul de marturie mincinoasa

Completul de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta luni sentinta finala in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost trimis in judecata.

ICCJ ar putea pronunta astazi sentinta definitiva in dosarul in care Tariceanu este acuzat de marturie mincinoasa; in prima instanta el a fost achitat

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )