Libnet.ro
UNICEF

21:30

Calin Popescu Tariceanu, anunt despre candidatul la alegerile prezidentiale. Cand va fi luata decizia

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, anunt despre candidatul la alegerile prezidentiale. Cand va fi luata decizia

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca va exista o discutie cu PSD pentru un candidat comun la alegerile prezidentiale in al doilea trimestru al anului 2019. Tariceanu le transmite celor de la PS. continuă pe Antena3

Cat de bun presedinte al Romaniei ar fi Capricornul liberal Calin Popescu Tariceanu

Nascut la 14 ianuarie 1952, Calin Popescu Tariceanu are ca semn zodiacal Capricornul. Guvernat de inteleptul Saturn, Capricornul este semn cardinal, cu spirit intreprinzator si caracter introvertit.

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatul comun PSD-ALDE la alegerile prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu, presedintele formatiunii ALDE, sustine ca va exista o discutie in coalitia de guvernare, la inceputul celui de-al doilea trimestru al acestui an, pentru a decide asupra unui candidat comun la alegerile prezidentiale.

Tariceanu insista pentru un candidat comun la prezidentiale: E de analizat daca o candidatura comuna PSD-ALDE nu ar fi mai oportuna

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu spune ca trebuie analizat daca o candidatura comuna PSD-ALDE la alegerile prezidentiale nu ar fi mai oportuna decat doua candidaturi din partea formatiunilor din coalitie, dar sustine ca un anunt va fi facut dupa o consultare in partide.

Victor Ponta, privind alegerile prezidentiale: O sa mergem toti sa-l votam pe Iohannis, sa nu iasa Dragnea. Asta e previziunea mea

Victor Ponta, fostul premier, a declarat ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2019. Fostul premier a mai spus ca nici Liviu Dragea nu ar fi o solutie si ca daca va candida, mergem toti.

SONDAJ. Ce candidat al dreptei ati vota la alegerile prezidentiale? il bate Ciolos pe Iohannis?

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, vineri, ca va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale si a anuntat obiectivele pentru acest an. incepem anul 2019, un an cu foarte multe provocari,.

Tariceanu se vrea candidatul coalitiei la prezidentiale: Probabil ca la scorul pe care il aduce PSD-ul natural mai trebuie ceva in plus

Calin Popescu Tariceanu a transmis duminica seara un mesaj in forta catre partenerii din PSD. in contextul in care se vorbeste despre un candidat comun al coalitiei guvernamentale, liderul ALDE a vorbit.

Ludovic Orban, scrisoare deschisa catre Dragnea si Tariceanu: Va somez sa prezentati urgent proiectul de buget pentru 2019

Presedintele PNL Ludovic Orban a transmis o scrisoare catre liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, in care le cere acestora sa prezinte public proiectul de buget pentru 2019 si sa convoace o sesiune extraordinara a parlamentului pentru adoptarea bugetului, din 14 ianuarie.

Ministrul Muncii, anunt despre cresterea punctului de pensie

Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut precizari cu privire la Legea pensiilor cat si despre cresterea punctului de pensie in contextul in care legea a fost atacata la CCR. El a precizat ca se va respecta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )