Libnet.ro
UNICEF

20:00

CALIN POPESCU TARICEANU: Nu cred ca putem vota un guvern care sa-l aiba pe informatorul Securitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CALIN POPESCU TARICEANU: Nu cred ca putem vota un guvern care sa-l aiba pe informatorul Securitatii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca ALDE sustine ideea unui guvern monocolor format din reprezentanti ai PNL, si ca formatiunea este dispusa sa sustina un astfel de executiv, insa cu anumite conditii pe care le va discuta cu premierul desemnat. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu, despre Basescu: Nucred ca putem vota un guvern care sa-l aiba pe Petrov, informatorul Securitatii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca ALDE sustine ideea unui guvern monocolor format din reprezentanti ai PNL, si ca formatiunea este dispusa sa sustina un astfel de executiv, insa cu anumite conditii pe care le va discuta cu premierul desemnat. Tariceanu spune ca exclude acordarea sustinerii unui guvern din care sa faca parte Traian Basescu.

Calin Popescu Tariceanu nu exclude posibilitatea de a fi din nou premier: Cred ca am o experienta care ar fi utila

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata intr-o conferinta de presa ca este interesat sa mai fie premier al Romaniei dupa alegerile prezidentiale, precizand ca are o experienta care ar.

CALIN POPESCU TARICEANU: Dancila avea un singur atu, era prim-ministru

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a povestit ca i-ar fi propus Vioricai Dancila, cand se aflau la guvernare, o restructurare guvernamentala prin reducerea aparatului guvernamental si modificarea legii privind statutul functiei publice, dar aceasta ar fi refuzat, invocand relatiile de prietenie cu cei vizati, relatii de rudenie sau faptul ca se supara organizatiile judetene. El a povestit ca lideri din PSD i-au spus ca Dancila greseste, concluzia sa fiind ca, in pofida faptului ca ALDE e mai mic decat PSF, a reusit sa rastoarne carul cu prosti.

Calin Popescu Tariceanu, predictie despre prezidentiale: Vad turul doi intre Klaus Iohannis si Mircea Diaconu

Lupta pentru prezidentiale, in turul doi, s-ar da intre Klaus Iohannis si Mircea Diaconu, crede presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Eu am sa ma bazez pe niste lucruri obiective. Cel mai.

Conditiile puse de ALDE pentru a sustine un Guvern PNL. Tariceanu: Nu vreau sa ne intoarcem la o republica a procurorilor

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca, la consultarile de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier,i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca ALDE va sustine viitorul Guvern PNL doar daca acesta va.

Victor Ponta, despre tensiunile cu Calin Popescu Tariceanu: El e liberal, eu social-democrat

Victor Ponta sustine ca desi nu este de acord in totalitate cuCalin Popescu Tariceanu, intre ei nu sunt tensiuni. intrebat despre relatiie cu liderul ALDE, presedintele Pro Romania a declarat:.

Tariceanu se viseaza iar premier: Cred ca am o experienta care ar fi utila

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca este interesat sa mai fie premier dupa alegerile prezidentiale, informeaza Agerpres. intrebat daca ia in calcul sa fie premierul Romaniei din 2020, Tariceanu a.

Tariceanu, suparat: Vad ca pe cei din Pro Romania i-a cuprins dorul de PSD

ALDE si Pro Romania sustin acelasi candidat la prezidentiale, dar nu au aceeasi viziunein ceea ce priveste viitorul guvern. Calin Popescu Tariceanu a remarcat faptul ca pe cei din Pro Romania i-a.

Tariceanu: Dancila mi-a zis ca nu reduce numarul consilierilor parlamentari ca se supara rudele lor

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca, inainte sa iasa ALDE de la guvernare, i-a cerut Vioricai Dancila sa reduca personalul, dar aceasta i-a spus ca nu poate sa reduca numarul de secretari de stat,.

Tariceanu, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Nu putem vota un guvern care sa-l includa pe Petrov

Tariceanu sustine ca nu poate vota un guvern in care Traian Basescu va fi inclus. Anuntul a fost facut chiar la iesirea liderului ALDE de la intrevederea cu Iohannis din Palatul Cotroceni. O discutie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )