Libnet.ro
UNICEF

14:45

Calin Popescu Tariceanu, despre inghetarea salariilor bugetarilor: Guvernul nu m-a informat

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, despre inghetarea salariilor bugetarilor: Guvernul nu m-a informat

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu crede ca salariile bugetarilor vor fin inchetate in 2019. A mai spus ca nu a primit scrisoarea pe care ministrul Teodorovici a trimis-o Comisiei. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre inghetarea salariilor: Guvernul nu m-a informat despre asta

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu crede ca salariile bugetarilor vor fi inghetate in 2019 deoarece nu exista motiv pentru luarea unei astfel de masuri, in conditiile in care.

Teodorovici, prins cu minciuna. Ministrul a transmis Comisiei Europene ca vrea inghetarea salariilor bugetarilor, dar nu pentru motivul invocat la Bucuresti

Pe site-ul Comisiei Europene apare o scrisoare ce demonstreaza ca, intr-adevar, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a promis inghetarea salariilor bugetarilor in 2019 si neaplicarea Legii.

Teodorovici confirma ca ia in calcul inghetarea salariilor bugetarilor: E o varianta

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, spune ca este o varianta de lucru inghetarea salariilor bugetarilor, din 2019, asa cum reiese dintr-un document prezentat de senatorul liberal Florin Citu, dar asta ar presupune inclusiv aplicarea mai rapida a legii salarizarii, adica in 2020, nu pana in 2022, transmite Mediafax.

Calin Popescu Tariceanu: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca niciunul dintre ministrii partidului nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni. Fiecare.

Calin Popescu Tariceanu spune ca Senatul nu mai are bani - surse

Informatie-bomba, duminica dimineata. Calin Popescu Tariceanu recunoaste in spatele usilor inchise ca Senatul a ajuns in criza financiara, scriu jurnalistii de la stiripesurse. ro. Ni se cam.

Teodorovici recunoaste ca inghetarea salariilor bugetarilor este posibila

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca documentul trimis la Comisia Europeana in care se propune inghetarea salariilor in sectorul bugetar, in 2019, la nivelul lunii decembrie 2018 este un scenariu, o varianta de lucru.

Teodorovici, despre inghetarea salariilor: E o varianta

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat ca inghetarea salariilor din 2019 este o varianta, dar asta ar presupune aplicarea mai rapida a Legii Salarizarii, adica in 2020, nu pana in.

Teodorovici, despre nghetarea salariilor bugetarilor: E o varianta

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, spune ca este o varianta de lucru inghetarea salariilor din 2019, asa cum reiese din documentul prezentat de liberalul Florin Citu, dar asta ar presupune inclusiv aplicarea mai rapida a Legii Salarizarii, adica in 2020, nu pana in 2022, transmite Mediafax.

UPDATE Teodorovici, despre nghetarea salariilor bugetarilor: E o varianta / Ministrul finantelor confirma ca documentul prezentat de Ctu este real si a fost trimis la Bruxelles

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, spune ca este o varianta de lucru inghetarea salariilor din 2019, asa cum reiese din documentul prezentat de liberalul Florin Citu, dar asta ar presupune inclusiv aplicarea mai rapida a Legii Salarizarii, adica in 2020, nu pana in 2022, transmite Mediafax. 29 Este un document trimis Comisiei Europene, a spus Teodorovici la Digi 24, adaugand ca documentul prezinta un scenariu, o posibila varianta, si ca orice guvern trimite la Bruxelles astfel de variante. in cateva zile intram in Guvern cu proiectul de buget, vom alege o varianta, a mai spus ministrul de finante.

Sub nicio forma nu vor ingheta salariile

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi intr-o conferinta de presa, ca nu a vazut documentul trimis de Ministerul Finantelor Comisiei Europene, dar ca sub nicio forma nu poate fi vorba de o inghetare a salariilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3272 seconds )