Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu a fost achitat definitiv in dosarul de marturie mincinoasa

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu a fost achitat definitiv in dosarul de marturie mincinoasa

Calin Popescu Tariceanu a fost achitat definitiv in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata luni sear. continuă pe B1

Tariceanu, achitat definitiv in dosarul de marturie mincinoasa

Magistratii instantei supreme au decis, luni seara, sa-l achite pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in dosarul in care a fost acuzat de DNA de marturie mincinoasa, fiind mentinuta, astfel, decizia din prima instanta. Decizia este definitiva.

Luni este zi decisiva pentru Calin Popescu Tariceanu. Magistratii dau verdictul in dosarul pentru marturie mincinoasa

Luni este zi decisiva pentru Calin Popescu Tariceanu. Magistratii dau verdictul dupa mai multe amanari. in prima instanta, presedintele Senatului va fi achitat pe fond pentru marturie mincinoasa. La.

Calin Popescu Tariceanu, achitat definitv in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat definitiv, luni, pe presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa ce a fost achitat definitiv de iCCJ: Bucuria mea este umbrita

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni seara, la Sinteza zilei, dupa ce a aflat ca a fost achitat de iCCJ, ca bucuria sa este umbrita de faptul ca multi alti romani aflati in aceeasi situatie nu si-au.

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, chemati de Liviu Dragnea la o sedinta de URGENTA

Prim-ministrul, Viorica Dancila, si Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au fost chemati la o sedinta a coalitiei de catre Liviu Dragnea, relateaza stiripesurse. ro. Sedinta are loc chiar la.

Calin Popescu Tariceanu, tentat sa se uite la Game of Thrones

Game of Thrones/Urzeala tronurilor face noi adepti chiar si la final. Unul dintre ei ar putea fi chiar presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. De cateva zile, peste tot pe unde ma uit, fie pe.

ICCJ ar putea pronunta astazi sentinta definitiva in dosarul in care Tariceanu este acuzat de marturie mincinoasa; in prima instanta el a fost achitat

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

ASTAZI: ICCJ ar putea pronunta sentinta definitiva in dosarul lui Tariceanu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, astazi, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

Zi cruciala pentru Calin Popescu Tariceanu: Curtea Suprema ar putea pronunta luni sentinta finala in dosarul de marturie mincinoasa

Completul de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta luni sentinta finala in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost trimis in judecata.

inalta Curte ar putea da luni sentinta in dosarul lui Tariceanu. Procurorii au cerut rejudecarea procesului

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) sunt asteptati, luni, sa pronunte decizia definitiva in dosarul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care a fost achitat in prima instanta. La ultimul termen, procurorii au cerut rejudecarea procesului, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )