Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu spune ca Senatul nu mai are bani - surse

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu spune ca Senatul nu mai are bani - surse

Informatie-bomba, duminica dimineata. Calin Popescu Tariceanu recunoaste in spatele usilor inchise ca Senatul a ajuns in criza financiara, scriu jurnalistii de la stiripesurse. ro. Ni se cam. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre inghetarea salariilor bugetarilor: Guvernul nu m-a informat

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu crede ca salariile bugetarilor vor fin inchetate in 2019. A mai spus ca nu a primit scrisoarea pe care ministrul Teodorovici a trimis-o Comisiei.

Calin Popescu Tariceanu: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca niciunul dintre ministrii partidului nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni. Fiecare.

ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca niciunul dintre ministrii partidului nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni. Fiecare partid isi face propria evaluare a ministrilor care sunt reprezentantii partidului in Guvern, a spus Tariceanu, conform Agerpres. Potrivit liderului ALDE, activitatea desfasurata de ministrii partidului este una satisfacatoare, in urma evaluarilor facute.

Sub nicio forma nu vor ingheta salariile

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi intr-o conferinta de presa, ca nu a vazut documentul trimis de Ministerul Finantelor Comisiei Europene, dar ca sub nicio forma nu poate fi vorba de o inghetare a salariilor.

Tariceanu nu este de acord cu scrisoarea ANAF catre cuplurile proaspat casatorite

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca nu ii place sistemul de delatiune la care ar fi apelat ANAF, care, potrivit informatiilor aparute in mass-media, ar fi inceput sa trimita cuplurilor proaspat casatorite scrisori prin care.

Tariceanu spune ca a discutat cu Dragnea despre remaniere:ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri la Bistrita, ca a discutat cu liderul PSD despre remanierea guvernamentala si ca ALDE nu va remania pe nimeni. Acesta a precizat ca nu a auzit vehiculat subiectul potrivit caruia PSD ar vrea Ministerul Energiei, condus de Anton Anton, potrivit Mediafax.

Tariceanu, declaratie despre remaniere: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca niciunul dintre ministrii partidului nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni.

Florin Citu, dupa ce Teodorovici a mintit in privinta salariilor bugetarilor: Domnule ministru, mai aveti bani de pensii si salarii? (FOTO)

Ministrul Finantelor a mintit atunci cand a sustinut ca a propus Comisiei Europene ca salariile bugetarilor sa fie inghetate in 2019 pentru a putea fi aplicata mai repede Legea Salarizarii. De fapt, in.

Toata lumea e iNGROZITA, nu mai are sanse de supravietuire: VEDETA TV iubita de toata lumea tocmai a anuntat ca are CANCER...

O noua drama loveste lumea mondena. Jael Strauss, vedeta de la Americas Next Top Model, a fost diagnosticata cu cancer si medicii i-au spus ca nu are nicio sansa sa se vindece. in varsta de 34.

Soc! Cat aur mai are Romania

Muntii nostri aur poarta, Noi cersim din poarta-n poarta, scria Octavian Goga intr-una dintre celebrele sale poezii. Si, da, acest lucru este cat se poate de evident, cu atat mai mult cu cat Romania .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )