Libnet.ro
UNICEF

05:15

CALIN POPESCU TARICEANU: Tudorel Toader a avut un rol important in demersul coalitiei PSD-ALDE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CALIN POPESCU TARICEANU: Tudorel Toader a avut un rol important in demersul coalitiei PSD-ALDE

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca Tudorel Toader a avut un rol important in demersul coalitiei PSD-ALDE pentru reformarea justitiei, pentru a incerca sa revenim la normalitate si a incerca sa asiguram independenta justitiei. Toader a facut multe lucruri, hai sa ne aducem aminte, niciun ministru in ultimii zece ani n-a avut curajul sa-i clinteasca un fir de par lui Codruta Kovesi. Sau, cum a fost mai recent, cererea de revocare pentru stimabilul domn Augustin Lazar, spune Tariceanu. continuă pe Ziarul Bursa

Radu Banciu: Tariceanu are despre Toader niste cuvinte de lauda asa cum ai despre un mort, in momentul in care stii ca oricum nu-l incalzeste cu nimic (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, laudele aduse de Calin Popescu Tariceanu lui Tudorel Toader, in contextul in care premierul Viorica Dancila i-a trimis deja.

Tariceanu: Toader a avut un rol important in demersul nostru de reformare a justitiei. Sa ne aducem aminte ca niciun ministru in ultimii zece ani n-a avut curajul sa-i clinteasca un fir de par lui Kovesi

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca Tudorel Toader a avut un rol important in schimbarile produse de coalitia PSD-ALDE in domeniul justitiei. Sa ne aducem aminte ca niciun ministru in ultimii zece ani n-a av.

Calin Popescu-Tariceanu, mesaj transant inainte de motiune

Calin Popescu-Tariceanu a spus, marti, la TVR 1, ce va face miercuri la motiunea impotriva ministrului Tudorel Toader. Toader nu face parte din ALDE. El este independent pe locul PSD. Problema este.

Tariceanu: Tudorel Toader a impins in fata reforma Justitiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca ministrul Tudorel Toader a luat decizii importante, care au contribuit la curatarea Justitiei, precizand ca nu doreste ca la motiunea simpla.

Calin Popescu-Tariceanu: Solutia cea mai buna va fi de a merge pe un candidat comun

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a vorbit la Sinteza Zilei despre remanierea lui Tudorel Toader, subliniind ca acesta a facut mai multe lucruri in Justitie decat multi dintre predecesorii.

Calin Popescu Tariceanu: Augustin Lazar trebuia demis. Nu pensie grasa, ci dosar penal

Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca Augustin Lazar trebuia sa fie demis pentru faptele sale si sa i se faca dosar penal. De asemenea, liderul Senatului a mai spus ca nu trebuie lasat sa se.

Calin Popescu Tariceanu, nemultumit de ministrul de Externe in cazul Maior: Melescanu a plimbat scrisoarea Comisiei externe de rechemare a ambasadorului prin minister

Calin Popescu Tariceanu si-a exprimat marti multumirea fata de ministrul de Externe, Teodor Melescanu, in conditiile in care ministrul Teodor Melescanu nu a luat o decizie privind rechemarea ambasadorului Romaniei in SUA George Maior, desi exista o solicitare a Comisie de politica externa a Senatului. Presedintele Senatului a declarat ca este clar ca niste rotite nu functioneaza in MAE.

Tariceanu (ALDE): Nu cred ca Tudorel Toader nu a facut treaba, poate nu a facut destul dupa unii. intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, marti seara, ca nu crede ca Tudorel Toader nu a facut treaba la Ministerul Justitiei, precizand ca intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube.

Tariceanu, nemultumit de ministrul de Externe: Melescanu a plimbat prin minister scrisoarea Comisiei externe de rechemare a ambasadorului George Maior

Calin Popescu Tariceanu si-a exprimat marti nemultumirea fata de ministrul de Externe, Teodor Melescanu, in conditiile in care acesta nu a luat o decizie privind rechemarea ambasadorului Romaniei in SUA George Maior, desi exista o solicitare a Comisie de politica externa a Senatului. Presedintele Senatului a declarat ca este clar ca niste rotite nu functioneaza in MAE.

Tudorel Toader, intalnire de urgenta cu Tariceanu, dupa ce PSD a anuntat demiterea sa

Tudorel Toader are o intalnire de urgenta cu Calin Popescu Tariceanu, dupa ce PSD a propus demisterea lui de la Ministerul de Justitie. O sa merg cu domnul presedinte Tariceanu la o scurta inntrevedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )