Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cambridge Analytica a cerut declararea sa in faliment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cambridge Analytica a cerut declararea sa in faliment

Cambridge Analytica, firma din centrul scandalului cu care s-a confruntat Facebook anul acesta, a cerut unui Tribunal din New York sa fie plasata sub protectia Legii falimentului, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cambridge Analytica a cerut intrarea n faliment n Statele Unite

Societatea Cambridge Analytica, in centrul unui scandal mondial legat de datele utilizatorilor Facebook, a cerut intrarea in faliment in Statele Unite, unde a depus o cerere la un tribunal din New York, anunta AFP.

Compania implicata in scandalul furtului de date ale utilizatorilor Facebook, Cambridge Analytica, a cerut intrarea in faliment in SUA

Societatea Cambridge Analytica, care este implicata in scandalul furtului de date ale utilizatorilor Facebook, a cerut intrarea in faliment in SUA, unde a depus o cerere la un tribunal din New York. Cererea a.

Cambridge Analytica, plasata sub protectia Legii falimentului

Cambridge Analytica, firma din centrul scandalului cu care s-a confruntat Facebook anul acesta, a cerut unui Tribunal din New York sa fie plasata sub protectia Legii falimentului, transmite Reuters, informeaza Agerpres.

Cambridge Analytica cere intrarea in faliment

Cambridge Analytica, care se afla in centrul scandalului cu privire la culegerea datelor private a zeci de milioane de utilizatori Facebook fara acordul acestora, a depus o cerere de intrare in faliment, in baza Capitolului 7 al Legii falimentului, la un tribunal din New York, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )