Libnet.ro
UNICEF

15:15

Camera Deputatilor va lucra in sesiune parlamentara extraordinara

Hotnews Hotnews,
 Camera Deputatilor va lucra in sesiune parlamentara extraordinara

Camera Deputatilor este convocata in sesiune extraordinara in perioada 1 - 5 iulie, pentru a discuta mai multe proiecte, intre care si modificarea statutului cadrelor militare, a decis, miercuri, Biroul permanent al forului legislativ, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Se cauta solutii pentru votul din Diaspora. Posibila sesiune parlamentara extraordinara a Parlamentului

Parlamentarii cauta de luni solutii pentru votul din Diaspora, astfel incat sa nu se mai repete scandalul de la alegerile europarlamentare. Problema este ca ultima saptamana de activitate de Parlament se.

Legea pensiilor intra astazi la vot in Camera Deputatilor Ce prevede legea si care este impactul bugetar - 8,4 miliarde de lei numai in acest an

Legea pensiilor, care a fost respinsa de Senat, prima camera sesizata, intra miercuri la vot in Camera Deputatilor. Initiatorul legii, fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, spunea ca in acest an legea pensiilor va avea un impact bugetar de 8,4 miliarde de lei, in 2020 de 24,8 miliarde de lei, in 2021 de 51 de miliarde de lei, iar in 2022 impactul bugetar va fi de 81 de miliarde de lei. Legea ar urma sa se aplice treptat din 1 septembrie, data de la care Guvernul PSD promite majorarea punctului de pensie.

Legea pensiilor ajunge la votul final in Camera Deputatilor

Legea pensiilor ajunge la votul final in Camera Deputatilor. Comisia de munca a dat aviz favorabil proiectuluI de lege. Este vorba despre acelasi act normativ care a fost respins saptamana trecuta de Senat, pe.

Ce a inteles Eugen Nicolicea din raportul GRECO: Rezultatele dezbaterilor au reprezentat un succes pentru Camera Deputatilor, dar si un succes personal

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, sustine ca dezbaterile care au avut loc, saptamana trecuta, la reuniunea plenara a GRECO Grupul Statelor impotriva Coruptiei), au reprezentat un succes pentru Camera Deputatilor. GRECO a constatat ca din cele cinci recomandari formulate in 2017 in urma procedurii de evaluare ad-hoc a Romaniei, doar una singura a fost implementata.

Noua lege a pensiilor a trecut un hop in Camera Deputatilor. Votul final va fi dat miercuri

Comisiile pentru munca si juridica ale Camerei Deputatilor au adoptat, marti, raportul la proiectul legii pensiilor, care urmeaza sa intre in dezbaterea plenului in sedinta de miercuri. La votul din comisii au fost inregistrate doar patru abtineri, restul voturilor fiind favorabile, scrie Agerpres.

Lia Olguta Vasilescu: Proiectul de modificare a legii pensiilor, picat la Senat, va trece miercuri de Camera Deputatilor

Proiectul de modificare a legii pensiilor va fi dezbatut marti in Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor, iar votul in plen va fi miercuri, a anuntat secretarul Camerei, Lia Olguta Vasilescu. Ea a sustinut ca noul presedinte al Camerei, Marcel Ciolacu, a dat asigurari ca va exista majoritatea necesara pentru ca legea sa treaca.

PENTRU VOTUL FINAL: Legea privind Fondul de Compensare a Investitorilor, in Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind Fondul de Compensare a Investitorilor FCI), prin care administratorul schemei de compensare se transforma din societate pe actiuni in persoana juridica de drept public dupa modelul Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare sau Fondul de Garantare a Asiguratilor, se afla astazi pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor pentru votul final.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )