Libnet.ro
UNICEF

00:07

Campania electorala pentru alegerile locale a ajuns la final. Astazi e ultima zi

Hotnews Hotnews,
 Campania electorala pentru alegerile locale a ajuns la final. Astazi e ultima zi

Numaratoarea inversa pentru alegerile locale a inceput, vineri fiind ultima zi de campanie electorala pentru candidatii inscrisi in cursa pentru primarii si consiliile judetene si locale. Desfasurata in conditii fara precedent din cauza pandemiei de coronavirus, campania se incheie sambata, la ora 7,00. De altfel, batalia la sfarsitul careia vom afla cine va conduce administratiile locale a fost amanata luni de zile din cauza pandemiei. La fel ca la scrutinul din urma cu patru ani, alegerile au loc intr-un singur tur, iar procesul electoral ar putea fi ingreunat ca urmare a masurilor de protectie sanitara din sectiile de votare. continuă pe Hotnews

Cum afli sectia de vot la care esti arondat pentru alegerile locale 2020 si adresa acesteia

Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit lista finala numerotarea sectiilor de vot, dar si sediile acestora, pentru alegerile locale din 2020. Pentru scrutinul de duminica, 27 septembrie au fost organizate.

IN PLINA PANDEMIE DE COVID-19 125,2 milioane lei - cheltuielile partidelor si candidatilor in campania pentru alegerile locale

Noua candidati pentru functia de presedinte de consiliu judetean au atins pragul maxim de contributii - 446. 000 lei, fiecare, conform AEP Finantarea campaniei electorale pentru alegerile din 27 septembrie o va depasi cu mult pe aceea din anul 2016, chiar daca ne aflam in plina pandemie, conform estimarilor facute de Expert Forum pe baza datelor din raportul de monitorizare a sumelor respective care contine cifrele pe care partidele si candidatii le-au depus la Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Razboi mocnit intre PNL si USR PLUS. Cand se rupe alianta pentru alegerile locale

Alianta intre PNL si USR va exploda imediat dupa alegerile locale, sustin surse din cele doua partide.

Robert Negoita: Chiar daca exista aceasta teama de acesta pandemiei, interesul oamenilor este destul de ridicat pentru alegerile locale (VIDEO)

Robert Negoita, candidatul pentru inca un mandat la Primaria Sectorului 3, din partea PartiduluiAliantaPro Bucuresti 2020, a comentat sondajul realizat de Novel Reserch, care il plaseaza in.

Scolile din Bucuresti care se inchid pentru alegerile locale 2020. Cum vor recupera elevii orele

In contextul desfasurarii alegerilor locale, unitatile de invatamant care sunt sectii de votare duminica isi vor fi inchise pentru elevi in zilele de in 24, 25, 28 si 29 septembrie, asa cum arata o.

MAI: Toate buletinele de votpentru alegerile locale din 27 septembrie au fost tiparite. Materialele raman sub paza

Toate buletinele de votpentru alegerile locale din 27 septembrie au fost tiparite, a anuntat Ministerul Afacerilor interne, marti. in acest moment se mai desfasoara activitatide preluare si.

Ciolacu despre marirea pensiilor: Am stricat pusculita PNL pentru alegerile locale si generale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca, prin impunerea maririi pensiilor, PSD a stricat puscul.

Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4: Am reusit

Campania electorala pentru alegerea primarilor a ajuns la final. Duminica se vor alege edilii, cei care pentru patru ani vor adminstra si vor gestiona atat fondurile bugetare, dar si proiectele pentru comunitate. Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4 De asemenea, Daniel Baluta este unul dintre candidatii unui noi .

Opt candidati in alegerile locale au colaborat cu Securitatea. Cap de lista: Traian Basescu

Colegiul CNSAS a anuntat ca a inceput verificarea candidatilor pentru alegerile locale din 27 septem.

Miron Mitrea si Adriana Saftoiu, analiza campaniei pentru alegerile locale

Doi dintre cei mai experimentati politicieni care, de-a lungul timpului, s-au ocupat de unele dintre cele mai de succes campanii electorale din Romania, fac analiza campaniei pentru alegerile locale de duminica, in exclusivitate pentru Antena 3, in interviuri realizate de Andreea Sava, realizator Descoperiti.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2927 seconds )