Libnet.ro
UNICEF

15:45

Campionatul Mondial: Victorie pentru Elvetia intr-un meci crucial pentru calificarea in optimi

B1 B1,
Campionatul Mondial: Victorie pentru Elvetia intr-un meci crucial pentru calificarea in optimi

Elvetia este aproape de calificare in optimile Cupei Mondiale dupa ce a reusit vineri seara sa invinga Serbia cu 2-1. Sarbii au fost primii care au marcat prin Mitrovic in minutul 5, dar elvetienii au. continuă pe B1

Rusia defileaza la Campionatul Mondial: Gazdele, victorie clara si contra Egiptului

Nationala Rusiei se simte foarte bine pe teren propriu la Campionatul Mondial! Dupa ce a zdrobit cu 5-0 in meciul de debut Arabia Saudita, rusii au invins marti clar si Egiptul cu 3-1. Rusii s-au desprins.

Stiinta din spatele mingii de fotbal de la Campionatul Mondial

De aproape jumatate de veac, mingile de fotbal de la Campionatul Mondial sunt furnizate de catre Adidas, iar fiecare vine cu mici modificari. Modificarile pe care le-au adus mingile de fotbal de la Campionatul Mondial de-a lungul anilor nu sunt doar estetice; fiecare mica schimbare poate duce la schimbari importante in ceea ce priveste raspunsul [].

Campionatul Mondial: Senegal si Japonia, victorii surpriza in Grupa H

Rezultate surpriza in Grupa H de la Campionatul Mondial din Rusia! Favorite Columbia si Polonia au trebuit sa se recunoasca invinse in fata Japoniei si a Senegalului. Pentru columbieni totul a mers prost.

TOP 10 cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2018

Doamnelor si domnisoarelor, pregatiti-va sa ii descoperiti pe cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial din 2018. Competita a debutat saptamana trecuta in Rusia, iar pana la jumatatea lunii iulie vom avea parte de meciuri incendiare in fiecare zi.

Imaginile zilei de la Campionatul Mondial: Fanii senegalezi strang gunoiul din tribune dupa meciul cu Polonia (VIDEO)

Fanii senegalezi au oferit imaginile zilei la Campionatul Mondial din Rusia, dupa victoria neasteptata a nationalei lor in fata reprezentativei Poloniei. inarmati cu saci albastri, suporterii senegalezi nu au.

Dacia Logan e masina zilei la Campionatul Mondial de fotbal: Ce au facut rusii cu autoturismul romanesc e fara precedent... (FOTO)

Nenumarate masini Dacia Logan pot fi vazute in aceste zile pe stazile din Rusia, unde are loc Campionatul Mondial de fotbal. Vandute sub numele de Lada Largus, automobilele sunt, de fapt, celebrele masini.

Dacia Logan e masina zilei la Campionatul Mondial de fotbal: Ce au facut rusii cu autoturismul romanesc, e FARA PRECEDENT ... (FOTO)

Nenumarate masini Dacia Logan pot fi vazute in aceste zile pe stazile din Rusia, unde are loc Campionatul Mondial de fotbal. Vandute sub numele de Lada Largus, automobilele sunt, de fapt, celebrele masini.

Polonezii vor sa arate ca nu ne-au eliminat degeaba. Lesii joaca azi primul meci la Campionatul Mondial si au o supercota la victorie in fata Senegalului

Polonia ne-a dat cu terenul in cap in runda preliminara pentru acest turneu final, incheiata de Lewandowski si ai lui pe locul 1, si multi ii vad continuand forma excelenta. in Rusia, alb-rosii au parte de o grupa buna, fara vreun colos prin preajma, ci doar cu Columbia lui Falcao, Japonia lui Kagawa si Senegalul lui Mane.

Cristiano Ronaldo, din nou decisiv pentru Portugalia la Campionatul Mondial: A depasit un nou record de goluri marcate

Portugalia a invins miercuri Marocanul intr-un meci in care Cristiano Ronaldo a fost din nou decisiv pentru lusitani. Dupa ce a marcat 3 goluri in meciul de debut cu Spania, incheiat la egalitate 3-3, Ronaldo a.

Ce nu-i place lui Hagi la Campionatul Mondial de fotbal si care e principala problema pe care a identificat-o el

Gica Hagi urmareste cu atentie meciurile Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, dar nu e foarte incantat de nivelul partidelor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )