Libnet.ro
UNICEF

10:15

Canada a revenit la negocierile comerciale cu SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Canada a revenit la negocierile comerciale cu SUA

Canada a revenit la negocierile comerciale cu Statele Unite si a apreciat concesiile facute de Mexic in sectorul auto si in privinta drepturilor angajatilor, in timp ce congresmenii americani au avertizat ca acordul bilateral dintre SUA si Mexic va avea dificultati sa fie aprobat de Congres, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Trump anunta un foarte bun acord comercial cu Mexicul si negocieri in curand cu Canada

Presedintele american Donald Trump a anuntat - personal - luni, un acord intre Mexic si Statele Unite, dupa doua luni de negocieri in vederea revizuirii Acordului de liber-schimb nord-american NAFTA) si a anuntat totodata negocieri cu Canada in curand, relateaza AFP.

Scrisoarea lui Giuliani si recomandarile luiFreeh, doua semne ale exclamarii venite in patru zile din SUA!

Pentru Klaus Iohannis, din 2014 incoace, orice mesaj venit din Statele Unite era bona diagnosis, bona curatio. Nu doar specific domniei sale, mirajul unei fotografii cu presedintele Americii, oricare ar fi acela, a fost un tel pentru cei mai multi politicieni romani. Daca in iulie, Trump a anulat intalnirea cu Presedintele Romaniei, mai nou, apropiati ai liderului american transmit mesaje importante dar ingrijoratoare pentru Iohannis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )